SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Политическа партия МИР

telepoint

New member
Здравейте,

Политическа партия МИР ще вземе участие на изборите на 11 юли. Ако желаете да я подкрепите може да гласувате с номер 9 в бюлетината.

може да подадете гласа си за кандидата за народен представител Цветан Банчев с преференция 104. Последният е фермер по професия и за кратко време са занимава с бизнес в бързите кредити. Явявал се на редица кастинти дори и за Фермер търси жена.



b27709abfc92fdbf.PNG


През февруари месец 2020 г. партия МИР обявява за своя и за кауза провеждането на честни избори в България чрез машинно гласуване и стартира протест и палатков лагер пред Министерски съвет.Партия МИР взима активно участие в антиправителствените протести през лятото на 2020 г. През януари месец 2021 г. участва на консултациите за честни и прозрачни избори при президента Румен Радев.
 

Горе