SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Интериорен дизайн

Re: Интериорен дизайн

Пич, сбъркал си рейса ;)

http://www.interior.dibla.com/


Аз от форума им крадох идеи за мебели. И понеже имах многооооо добри майстори дърводелци. Те ги реализираха безпогрешно.

Има доста добри попадения. Някои от тях направо страхотно си се справят.
 
Re: Интериорен дизайн

Навсякъде виждам, че добре се справят с компютърната графика, ама истинската реализация.....?? Едно е да си нарисуваш нещо, съвсем друго да го изпълниш. За съжаление повечето дизайнери са само художници и нямат никаква идея как може да се създаде един "нарисуван" продукт.
 
Re: Интериорен дизайн

ivok, за това е важно добрия контакт между художника и майстора. Няма да откриеш топлата вода, когато намериш двама такива, които се разбират добре ;)
 
Здравейте,
Почти всички фирми за интериорен дизайн, предлагат и изпълнение на проектите. Тоест, ремонт и обзавеждане. А относно авторският надзор, той се извършва задължително от интериорният дизайнер. Задължително!!! Ако искате проектът да се доближава максимално до реалността.
Може да разгледате повече тук: (премахнато)
 
Последно редактирано от модератор:

Горе