SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Ще бъде ли удачно създаване на подфорум phpBB?

Federal

New member
Единия довод е за това понеже много хора от тук присъстващите ползваме тази система. На скоро имаше подобна тема в чата и надхвърли бая отговори. Другата причина, е че не ми се изнася на палатка в други форуми, където не познавам никой и те посрещат със "Здравей, ето ти линка php-to.com и си го търси"
 
Re: Ще бъде ли удачно създаване на подфорум phpBB?

По-скоро подфорум форум системи ще бъде удачен, защото има хора, които ползват жБулетин, СМФ и прочее известни форум системи.
 
За: Ще бъде ли удачно създаване на подфорум phpBB?

За: Ще бъде ли удачно създаване на подфорум phpBB?

Направо така. Аз сега например искам да гледам какво става с конкуренцията, какви въпроси има за дискусия на ВБюлетина и какво питат потребителите и да сравня с phpBB3, SMF също, общо взето да се съберат на рояк всички форумджии и да печем на скарата всички платформи.
Да кажем
Форумни системи
-SMF
-vBuletin
-phpbb3
-forummunster
-системата на Пенчо

и т.н.

В случай, че има разногласие съм готов да дам аргументи.
 

Горе