SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Грешка

Federal

New member
Системата дава да се тегли някакъв файл за да пусна нова тема! Не съм правил скрий, защото нямам време. Много объркваща версия е тази, почти нищо не е както е за форум. Излезнха 2 поста няма опция за изтриване. С Почти нищо не мога да се справя тук.
 
при опит да се пусне тема и мнение съобщението изпраща се остава и системата ви забива. сякаш предната версия работеше безупречно
 
Само не можах да разбера нещо, което работи, защо го пипате. пфффффффффф
 
AJAX бейби! Леко се забавя верно, но се избягва възможността да пуснеш 2 теми с бързо натискане на бутона.
 
Това е vBulletin 5 и има доста благинки. Онова беше 4-нещо-си и не беше бутано от години.

Все едно от Windows 95 да минеш на Windows 8 със запазване на приложенията и настройките. Админите тук са се изпотили и правели няколко теста преди официално да се мигрира.
 
Пускам ново мнение и прозореца след Публикуване на отговор остава така и забива. В старт лентата ми излиза съобщение да тегля или отворя файл. Проверете го. Общо взето доста объркана система. Иначе избора е на админите, те така са преценили, така са го направили.
 
С ИЕ съм, ако за всеки форум и сайт трябваше да сменям браузерите е луда работа. Съжалявам, че ще го кажа - не беше нужно да обърквате форума! Аз, като го гледам не мога да се оправя. И други също, понеже ги няма. От стартовата страни преди за 1 мин. виждах всичко, което ме интересува. В момента е все едно го гледам през wap на телевизора в къщи. Не знам, кой го кефи и какви екстри има, но ефекта е реален и сигурно го знаете.
 

Горе