SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

за втори път видеото от акаунтами изчезва .

lipa

New member
За втори път добавям видео към своя профил - раздел медия, и за втори път видеото изчезва от профилът ми . Вче ра видеото си беше добавено успешно, а днес го няма. Каква е причината? Ако е изтрито от модераторите, защо е било изтрито, ако пък не е, изтрито, каква е причината да не го виждам в профилат си.
 
Из ги триех тези неща, защото не знаех какво са. Дори като модератор не мога да ги видя. До колкото разбирам само ти си ги виждаш и ако пожелаеш можеш да ги споделяш в последствие в постове.

Така че тази функция ми изглежда безсмислена и ако разбера как, ще я спра. Идеята тук е да се пише директно в подфорумите и ако ще прикачаш нещо, да се вижда публично от всички с права в съответния форум.

В момента излиза в търсачката на всички, но не може да се види съдържанието на тези постове, което за мен ги прави безсмислени. Но ако имаш някакви други идеи и цели с тях, сподели, че и аз не схващам напълно за какво става въпрос :)
 

Горе