Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възстановяване от Backup

Collapse
X
 • Филтър
 • Период
 • Показване на
Clear All
нови коментари

 • cloxy
  започна тема Възстановяване от Backup

  Възстановяване от Backup

  Форумът е възстановен от Backup на дата 2014-03-14Т04:12:00 след неуспешен опит за ъпдейт до VB 5.1.0

  Има загубени само няколко мнения от 14-ти март.

  За съжаление с всяка изминала версия vBulletin става все по-бъгав и лично според мен в един момент неизбежно ще трябва да се мигрира към другаде. Вече дори и малките ъпдейти правят проблеми. Лавината от бъгове само се натрупва.

  От друга страна трябва да се ъпдейства, защото има критични уязвимости в старите версии. А колкото по-стара е една версия, толкова по-трудно се кърпят дупките.

 • diabolic.bg
  replied
  Аз бих препоръчал SMF или phpBB, защото и двете имат прекрасна поддръжка и са стабилни като системи, стига да е лесна миграцията и да няма проблеми с базата данни. А особено phpBB става желязна, ако се защити с http://wasteland-bg.com/phpbb2/forum71.html - ZB Block.

  Ето го и поредният бъг - изписването на линка.
  Последна редакция от diabolic.bg; 19-03-2014, 09:39 PM. Reason: Тъпият бъг с изписване на линковете, който Гугъл веднага ми отчете като липсващ линк.

  Leave a comment:


 • Dimo
  replied
  Да
  Направете нещо. Лично аз се дръпнах след като няколко пъти се борих по няколко минути да публикувам нещо и не се получаваше търсения резултат. Опитите ми да поставя код например.

  Leave a comment:


 • cloxy
  replied
  С всеки ден се убеждавам, че платеният софтуер не струва. Това е единствената платена система, до която се докосвам (защото така го купихме форума) и единствената, която ми създава толкова критични проблеми.

  Разбирам да има пропуски откъм скорост, оптимизация, дори сигурност. Но с всяка версия да се натрупват проблеми. Аз искам да ъпдейтна заради два бъга, които тормозят потребителите. Единият е решен, другият от части, но за сметка на това се появяват два пъти повече други бъгове покрай оправянето на тези. И няма на кого да разчиташ, освен на ужасния им съпорт.

  Leave a comment:


 • mobilio
  replied
  IPB, XenForo (тук са бившите водещи програмисти на vBulletin) като платени или SMF, phpBB, FluxBB или phorum като безплатни

  Общо взето всички имат подобни функционалности така че няма никакво значение какво точно ще изберете. Ако прегледате този линк: http://vbtruth.com/ и ще ви се изправят косите...

  Leave a comment:

Изчакайте...
X