Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво се случва с форума?

Collapse
X
 • Филтър
 • Период
 • Показване на
Clear All
нови коментари

 • Какво се случва с форума?

  Какво се случва с форума? Преди години четях и пишех от време на време тук. Напоследък ми прави впечатление, че има по 1-2 поста на ден. Преди от любопиттсво четях и в предприемач, но го имах за детски форум. От 1-2 години усещам, че постепенно се пренасочих на там. Май доста хора от тук също. Имах този форум за сериозен и с компетентни членове. От година май само там стоя, тук почнах да влизам по навик и любопиство. Пак да попитам, защо се случва това, не е нормално хората да се отдръпнат. Знам, че много от хората са и в двата форума, дори и с еднакви никове като мен.
  В момента на линия са 27 потребителя. 1 members and 26 guests.

 • #2
  Привет,

  Аз смятам, че и в предприемач се пише толкова, колкото и тук. Според мен сега всички сме притаили дъх и чакаме Пингвина с надежда за по-добри времена, но и с опасение Гугльо да не ни изненада. Сеото все повече се превръща в съдържание и маркетинг и реклама, то всъщност май-винаги си е било така, но сега, ако си позволиш евтино и агресивно държание и получаваш моментално парен чук забиващ те на дъното. Общо взето, ако има нещо ново за писане, то е някой новак, където още не знае как да си подбере точната информация и всъщност се споделят добре изтърканите ни Гугълски правила.

  Поздрави,

  Коментар


  • #3
   Според мен, всички са в G+.
   От следене и съобразяване и изпълняване на правилата му, не остава време за друго.
   Успя G. да ни вкара в матрицата си, типично по американски.
   А че има по 1-2 поста на ден се преживява, ако са качествени.

   Коментар


   • #4
    Аз като член и на много други форуми усещам, че активността почти навсякъде намалява. Хората се местят към социалните мрежи, това е моята теория.

    Коментар


    • #5
     всички се пренасят във G+ и FB, просто там дискусиите имат по-голяма популярност и допир с по-широка аудитория. Форумите станаха като частно комюнити. Ако забележиш и в другия форум пишат едни и същи хора, а новаците задават едни и същи идиотски въпроси, дори не си правят труда да ползват търсачката. Що се отнася до твоята тема със двустепенната автентикация с pks11 / 12 сертификат, едва ли ще намериш решение точно във форумите. До момента ми е известен само един проект (като изключим държавните) в който това е реализирано. Отделно, че програмистите предпочитат да го правят на java / asp отколкото с php.

     Коментар


     • #6
      Според мен, повечето хора спряха да споделят в социалните мрежи темите и дискусиите, които се водят тук. Преди време всяка тема (която си заслужава) се споделяше от хората в мрежата. Сега това не се прави, не знам защо. Иначе, според мен е нормално в други форум да има повече публикации на ден, просто защото тематиката е по-широка. Това не значи, че публикациите тук не са качествени и полезни!

      Коментар

      Изчакайте...
      X