SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам линкове ПР 2-4, бизнес, имоти, валута, женски теми, бижута - БГ сайтове

sdd

New member
Отвреме на време ми се освобождават позиции за линкове и ще ги обявявам. По принцип работя с редовни клиенти, така че няма да има кой знае какво предлагане, но все пак ако на някой му свърши работа някое от следните:

На всички сайтове изходящите линкове са макс. 10 от хоумпейджа и линка се поставя в сайдбара и е сайдуайд.
Всичко сайтове са на български.
Всички цени са за 12 месеца. За съжаление, не ми е изгодно да ги давам за по-малък период защото администрирането ми отнема време и не ми е икономически изгодно да ги давам за по месец, два. Моля за разбиране. Цените са приемливи в съответствие с периода.

1. Бизнес блог ПР3 - лидер в нишата си като класиране в СЕРП-а за определени ключови думи. DMOZ listed, 3 годишен, 2500 уникални на месец - цена 70лв за 12 месеца.

2. Сайт за валута ПР3 - лидер в нишата си като класиране в СЕРП-а за определени ключови думи - 1700 уникални на месец - цена 35 лв за 12 месеца

3.Блог на женска тематика ПР 2 - 3 годишен - цена 30лв за 12 месеца

4. Блог за бижута ПР3 - 6 годишен сайт, DMOZ listed- лидер в нишата си, като бранд и като класиране, 6000 уникални на месец - цена 75 лв за 12 месеца

5. Сайт за имоти, строителство - ПР 2 - цена 15 лв за 12 месеца

Запазвам си правото да не отговарям за всички запитвания, като липса на отговор от моя страна означава, че няма свободни позиции, но ще се опитвам да отговарям на всички.
 
Re: Продавам линкове ПР 2-4, бизнес, имоти, валута, женски теми, бижута - БГ сайтове

Промоционално позиции 1 и 4 са по 50лв

Предлагам и линк от БГ туристически блог с ПР4 за 25 лв за 12месеца и 39лв за 24месеца. с
 

Горе