SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Увеличете вашите продажби през продавалник.ком. Вижте как.

azsym

New member
Ако вие продавате през сайта продавалник и искате да увеличите вашите продажби многократно, тази тема е за вас. Скрипт за автоматично препубликуване на обяви в продавалник - ProdMan
Какво е това? Скрипт за автоматично препубликуване на обяви в продавалник - Prod(avalnik)Man(ager) ви позволява да препубликувате всички ваши обяви, автоматично, колкото често желаете. По този начин избягвате ограничението, наложено от продавалник, че можете да препубликувате всяка обява на 14 дни. Скрипта работи тествано за windows 7 и се поддържа за него. Възможно е да работи и под windows xp с инсталиран python 2.6, но няма техн. поддръжка.

Защо това е важно? Какъв е проблема сега? Ако вашия бизнес минава през продавалник или просто продавате от време на време там, знаете, че колкото по-напред е вашата обява в съответната категория, толкова по-голям шанс имате за продажба. Знаете също, че ако имате много обяви (50 или 100) за да ги препубликувате лесно (с натискане на 2 бутона) трябва да изчакате 14 дни. След толкова време (всъщност даже след няколко часа) вашата обява е на много задна страница и много по-малко хора я виждат.

Разбирам, а как да си реша проблема? PodMan ви дава възможност напълно автоматчно да препубликувате всички ваши обяви в продавалник. Можете да го правите колкото често желаете. ProdMan ще изтрие вашите стари обяви и ня тяхно място ще препубликува същите обяви, но те вече ще излизат на първа страница в категорията си. Новите обяви ще бъдат абсолютно същите като старите вкл. снимките.

Супер, а как работи ProdMan? Работи елементарно в няколко стъпки:
  1. Влезте в продавалник с вашето име и парола.
  2. Започнете да публикувате обяви през сайта както всеки път. Добавете снимки, описание и всичко друго, което се предлага от сайта Важно уверете се, че ' Запомни настройките ми' е избрано най-долу на страницата.
  3. След публикуване вашите обяви ще бъдат видими в секцията 'активни' в 'моите обяви'.
  4. Пуснете ProdMan и изберете опцията да свалите всички ваши обяви. Скрипта ще свали всички обяви от 'активни' и техните снимки.
  5. Вече можете да препубликувате използвайки ProdMan. Можете да задатете колко често да се препубликуват обявите през cron или windows scheduler.
Вижте видео-демо как работи ProdMan. Изберете 720p за по-добро качество.

Защо да не използвам опцията 'промотирай' на продавалник? Накратко: много е скъпо: 2.40 лв за обява за 5 дни. Пример: за 10 обяви цената за един месец е 144 лв. Освен това промотираните обяви НЕ се виждат винаги - има ротация.

Могат ли продавалник да засекат, че ползвам скрипт? Не. Скрипта се държи като човек - за продавалник е все едно човек препубликува обявите. Ясно, кога мога да си купя ProdMan? ProdMan е наличен за продажба. Моля свържете се на ЛС за повече информация.

От какви версии на скрипта мога да си избера? Има 3 версии:
ProdMan Дом - за часни лица, продаващи малко на брой артикули (до 20). Ограничен е за 1 потребителско име.
ProdMan Офис - за фирми, продаващи до 100 артикула. Ограничен е за 1 потребителско име. Но.... всяко следащо потребителсо име е безплатно (прилага се политика на честно ползване - т.е. до 3,4-5 потребителя)
ProdMan Офис+ - Продман офис с възможност за избор кои обяви да бъдат препубликувани всеки път когато ползвате скрипта.

Вижте разликите във функционалността тук: 16-12-2013 10-06-48.jpg

Мога ли да получа демо? Да, за 3 дни и до 5 продукта базирано на продман офис+. Свържете се с мен на zapitvane[at]prodman[tochka]info

Колко ще струва?
ProdMan Дом - 25 лв.
ProdMan Офис - 100 лв.
ProdMan Офис+ - 150 лв. - без ДДС

Издавате ли ДДС фактури? Да

Как да платя? Колко време отнема доставката Плащането се извършна по банков път. Доставката на скрипта е след потвърден превод от наша страна. Обикновенно до 24ч.

Аз не съм фирма или не мога да получа ДДС обратно. Как да процедирам? В този случай цената е без ДДС, но не се издава никакъв разходен документ.

Имам още въпроси. Питайте тук за всичко, което ви интересува.
 
Последно редактирано:
За: Re: Увеличете вашите продажби през продавалник.ком. Вижте как.

За: Re: Увеличете вашите продажби през продавалник.ком. Вижте как.

Начин за връзка
 
Re: За: Re: Увеличете вашите продажби през продавалник.ком. Вижте как.

Re: За: Re: Увеличете вашите продажби през продавалник.ком. Вижте как.

Пуснах нова версия на скрпта: продман офис+
Какво е новото: Имате възможност за избор на кои обяви да бъдат препубликувани. Естествено все още можете само с едно натискане на бутон да препубликувате всички обяви.
Продман офис+ е с цена 150 лв.
Вижте сравнение между версиите:
16-12-2013 10-06-48.jpg
 
Добавена е нова функционалност:
Вече можете да ползвате прокси, ако по някаква причина ви се налага да си скриете ИПто. За всички версии без продман дом.
Например има случаи, когато майка и дъщеря продават дрехи от два акаунта и ги банват и двете защото са от едно и също ИП. А те са 2 различни човека, ползващи един рутер.
Проксито ще ви реши подобни проблеми.... естествено тук си важат правилата на продавалник за един акаунт на човек......
 

Горе