SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Colorful Copywritng: статии, ревюта и описания на топ цени!

youth_boy

Banned
Здравейте, аз съм Димитър Беловеждов,

моята фирма Колорфул Копирайтинг ЕООД предлага създаване на съдържание за УЕБ. Предлагаме писане на статии, изготвяне на страници, ревюта на продукти и услуги, писане на описания и преразказване на текстове. Цената за 100 думи текст е само 2.50. Издаваме факутра и работим в поносими срокове, които зависят от натовареността ни към момента на поръчката. Можете да се свържете с нас на имейл адрес office@colorfulcopywriting.com плащанията се извършват по сметката на фирмата в Пощенска банка. Ако имате въпроси относно нашата работа пишете на посочения имейл и ние ще отговорим със светкавична бързина.
 
Последно редактирано:
!ПРОМЦОИЯ!

Всеки който поръча 10 статии до 16 август ще плати по 2.00 лева за 100 думи, вместо 2.50 за 100 думи.

Промоцията свършва на 16 август в 00:00 часа, така че можете да се възползвате от нея още сега.

За повече информация пишете на office@colorfulcopywriting.com или тук на ЛС.

ЗАБЕЛЕЖКА

След този срок цената отново става 2.50 на 100 думи!
 
Есенни промоции за писане на съдържание 2.00 лв. на 100 думи текст - повече можете да научите на нашия имейл office@colorfulcopywriting.com... За да кандидатствате за промоцията трябва да напишете в мейла промо код: ESEN2019 и да оставите заданието, за да го разгледаме и да Ви върнем отговор.
 

Горе