Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продава се онлайн магазин

Collapse
X
 • Филтър
 • Период
 • Показване на
Clear All
нови коментари

 • Продава се онлайн магазин

  Продава се сайта zadomaigradinata.bg домейна има още няколко месеца валидност, сайта прави стабилно над 150 посещения дневно, 75% от тях е органичен трафик.

  Сайта е за дърводелски изделия главно градински мебели и врати. Естествено може да се смени съдържанието за всякакъв друг вид артикули. Бекенда на сайта позволява различни цени при различни размери за всеки продукт, и качване на снимки на продукта. Също така има и възможност за промоционални цени на артикули.

  Всеки артикул има различни цветове, размери и цени за тях, описание и изображения за преглед. Също така има и възможност за предлагане на услуги, които излизат без цена.

  Система за търсене филтриране и подреждане на продуктите, поръчки без регистрация само с телефон или имейл в магазина и секция обяви за пускане на съдържание от администратора на сайта, може да се пригоди и за публични безплатни обяви.

  Сайта е на над 2 години и е класиран от google. Възможност за регистрация на потребители, и следене на статус на пусната поръчка само с поръчковия номер.

  Цена около 8 бона, за сериозни купувачи може и коментар.
Изчакайте...
X