Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SEO, маркетинг, изграждане на онлайн магазини, реклама и други уеб услуги.

Collapse
X
 • Филтър
 • Период
 • Показване на
Clear All
нови коментари

 • SEO, маркетинг, изграждане на онлайн магазини, реклама и други уеб услуги.  Освновни услуги:
  SEO оптимизация:
  Изготвяне на стратегия, SEO copyright / копирайт, мониторинг, анализ на конкуренция, интеграция в социалните мрежи - реклама и бизнес присъствие, изграждане на имидж, YouTube SEO, проверка сигурността на уебсайта.
  OnPage - оптимизация на самия уебсайт преди индексиране от гугъл. Тагове, мета тагове, заглавия, описания, ключови думи, оптимизиране на публикациите, оптимизиране на продукти, оптимизиране на изображения, карта на сайта и т.н. Оптимизация на скорост за зареждане на уебсайта, кеширане, поправки в сигурността.

  OffPage - индексиране, подбор на ключови думи, регистрация в директории, търсачки, изграждане на мрежа от линкове по няколко категории и ключови думи, настройки на сайта, писане на статии, сателитни сайтове със собствен домейн и дизайн ( безплатни ), блог, статии, реклама в гугъл, фейсбук, реклама в наша мрежа от сайтове, в мрежа от приятелски сайтове и други услуги.

  Други услуги:
  Уеб дизайн и изграждане на уебсайтове на HTML CSS или CMP платформи, като Wordpress. Онлайн магазини на Opencart или Woocommerce. Поддръжка на сайтове, графичен дизайн.

  Добавяне или внасяне на информация, редизайн, поправки, добавяне на продукти за онлайн магазини и други услуги по договаряне. Уеб хостинг, VPS, домейни. Мигриране от платформа към платформа, миграция на хостинг, Отстраняване на проблеми по уеб сайта и други.
  ЗА КОНТАКТИ:
  Уебсайт:

  https://olex.xyz
  ТЕЛ./ Viber / WhatsApp / Telegram: 0897 758 715
  Имейл:

  o55@olex.xyz
  Офис: гр. Пловдив, ул. Златю Бояджиев 27 - срещу Панаира​
  Последна редакция от dafaweb.biz; 16-02-2020, 10:51 PM.

 • #2
  Thanks for sharing this valuable information.

  Коментар

  Изчакайте...
  X