SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Изработвам темплейти за wordpress, joomla virtuemart

signboard

New member
Изработвам темплейти за wordpress, joomla+virtuemart

В предвид това че в интернет се намират прилични темплейти на цени от порядъка на 40-50$, моята цена е 60.00лв. на темплейт по ваш вкус.

Предварително не се плаща, това става след като вие получите темплейта!
Плащане през Paypal, epay.bg, по банка.
За връзка, скайп: peter-vw

- Предимството е че вие избирате как да изглежда сайта, блога или магазина ви, а не се съобразявате с готов дизайн, който в последствие се налага да преправяте или да търсите човек за това.Често намирате готов такъв, но все нещо не му достига за да бъде изцяло по ваш вкус :)

Процес на работа:
- Вие подавате идея ако имате и в каква цветова гама да бъде. Странични менюта или от горе, без хедър,със хедър, падащи менюта или не, в две колони, в три колони, ляво меню, дясно меню и т.н. Ако нямате идея, оставяте нещата на мен :)

- В процеса на работа, получавате два дизайна от които избирате един по който да се работи, към това получавате и безплатно доработване на избрания темплейт в рамките на един работен ден за неща от сорта "този ъгъл по-объл, това бяло да е по-бяло... :))) и т.н.

- Получавате зип архив с темплейта, не е включен psd файл!

- Срок за изработка: до три работни дни, най-често в рамките на 1-2 работни дни.

Последно изработени:

Темплейт за сайт на wordpress:
http://loren-style.com

Изработка на html сайт + wordpress темплейт за блога към сайта:
http://bobini-bg.com
http://bobini-bg.com/blog

Темплейт за joomla и конкретно за магазин на основата на virtuemart:
http://hair-shop.info

Благодаря за вниманието!

Относно коментара, точно така Artisteer :)
Аз изработвам и лога, в такъв случай, ако евентуално пусна и обява за това, и там ли ще получа коментар "CorelDraw+Photoshop ;-) " или пък "ползваш компютър, не рисуваш логото на ръка! "

Надявам се да не засегна човека писал коментара, обръщам се така "във въздуха" защото наистина не знам кой стой зад този коментар, надявам се да не го засегна :), не че този коментар е нещо "необичайно" или "стряскащо", просто ми се вдигна кръвното за 3 секунди,след което падна на нормално ниво, все пак всички сме тук с една цел, да си помагаме и да сме си полезни, и да изкараме ако може и някоя стотинка :)))

..последното беше честно казано написано с цел да се подмажа и да не получа БАН. Все пак, не е приятно "да се отваряш" на някой, който те напада, някой от който си зависим,както аз в случая.
Поздрави, Петър ;-)
 
Последно редактирано:
  • Like
Реакции: wbg
Re: Изработвам темплейти за wordpress, joomla virtuemart

Една нова от днес:

2251353R.png
 
Последно редактирано:
Re: Изработвам темплейти за wordpress, joomla virtuemart

Здрасти :)

Цените са перфе (без да правя четки) 50-70лв. за среден темп е екстра. Има готови читави под 100, но се знае, че те не са уникални и от една разработка могат да се вземат х10 х20 и тн. Както и да е, идеята ми беше, че не работиш дебело и мога да се възползвам евентуално.

Аз обаче искам да питам дали можеш да направиш нещо друго и ако ти не можеш ще използвам темата ако някой друг прояви интерес. Естествено ще чакам първо отговор от тебе :)
Харесал съм си един темп - чист html с малко флаш в хедъра. Семличък с 5-6 страници, но пък ме грабна някак. Идеята ми е можеш ли това да го вкараш/обърнеш изцяло в джумлата (все едно е правен на джумла) за да използвам после функциалността на джумлата и да го раздвижа. Чувал съм, че може, но нищо не отбирам и за това пиша сега. После евентуално може да се доработи ако се разберем.
Не съм плащач - то си личи де, щом се ровя :)
Искам преди да ти линкна темпа да ме ориентираш с цена (от/до) или пиши каквото прецениш, че трябва да се прави - време и тн

Мерси предварително
 

Горе