SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Сайт за преводачи

mlazarov

Web Entrepreneur
Преди няколко месеца реших да пусна един сайт, който да е място, където копирайтърите и хората търсещи подобни услуги да могат да се намерят. Така се роди сайта translators heaven.

Тъй като все още не е на 100% завършен за сега регистрацията е само с покани. Ще се радвам ако има желаещи да го разгледат и тестват. Пишете ми на лично ваш мейл за да ви пратя покана.
 
Re: Сайт за преводачи

Хубаво е да го направиш Browse Jobs -> Конкретна задача да може да се преглежда дори без регистрация, а вече след регистрация получаваш контакти и тн.
 
Re: Сайт за преводачи

Добре ще е да има и големина на файла за превеждане. Също и нивото на превод от което се нуждае документа, има бизнес английски който си е доста труден за превод. Както и разни медицински текстове. Също степени на преводачите кой какви текстове може да превежда.
Да не стане така че всеки превежда каквото му падне и както му падне.

Идеята е много добра поздрави :)
 
За: Сайт за преводачи

За: Сайт за преводачи

моля, пратете ми покана
 
За: Сайт за преводачи

За: Сайт за преводачи

Здравейте,

можете да използвате формата за покани, в която е необходимо единствено да въведете мейла си:

Translators Heaven :: Register

Поздрави
 

Горе