Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тематична директория за статии

Collapse
X
 • Филтър
 • Период
 • Показване на
Clear All
нови коментари

 • Тематична директория за статии

  Здравейте!

  Бих искал да Ви представя моята тематична директория за статии, която е съвсем нова Долината на нежните страсти. Ако желаете, може да публикувате свои статии като се съобразявате с тематиката на сайта и определените затова категории. Ще се радвам на вашата оценка за сайта и при възникнали грешки или проблеми в работата му, да съобщавате, за да мога да ги отстранявам в последствие, ако мога разбира се. Все още не съм я добавял никъде, но и това ще стане. Може да си обновите ваши списъци и да я прикачите към тях, ако прецените за добре. Интересува ме как ви се струва като изглед, подреденост и функционалност. Благодаря!

 • #2
  За: Тематична директория за статии

  Между другото началната ти страница има рел каноникал към последни-статии. Казвам за всеки случай, може и да е умишлено иначе.

  Коментар


  • #3
   За: Тематична директория за статии

   Да, умишлено е, тъй като съм направил тя да показва така или иначе последните статии и за да премахна бутона Home и да няма всъщност излишен бутон "Начало". Не зная дали е удачно да е каноникъл, но предполагам е въпрос на отметка към All in One плъгина за Canonical URLs. Не помня дали аз съм го включил или е по подразбиране така.

   Коментар


   • #4
    За: Тематична директория за статии

    Означава ли, че никой не иска да има нов линк към себе си от тематична директория, та да почвам сам да си пиша статиите. Смятах това да е пълноценна и качествена директория за статии без спам, а никой не се осмелява да пише в нея, дори и да се регистрира. Няма как да разбера така къде греша и какво се желае по принцип..

    Коментар


    • #5
     Re: Тематична директория за статии

     ПР0, 0 статии
     какво очакваш - безплатен 95% уникален (каквото и да значи това) контент?

     едит: пък и не разбрах кое е тематичното на директорията - имената на категориите може би (контент щото няма)?
     Последна редакция от activesrc; 01-07-2012, 02:15 AM.

     Коментар


     • #6
      Re: Тематична директория за статии

      Да бе, поне да беше качил 10-тина статии преди да се рекламираш

      Коментар


      • #7
       За: Тематична директория за статии

       95% уникалност се прави много лесно с преразказване и смяна на някой думи или словореда на изречението, както и примерно глаголното време. С безплатния инструмент, който съм посочил става изключително лесна проверката. Смятам, че е тематична, заради изгледа на дизайна и определените категории. Може би съм искал да кажа "бъдете първите, които ще имат възможността да добавят статии". Както съм писал "Нова" е, няма как да има по-голям ПР, и искам да е изчистена от спамващи статии към едни и същи домейни, за да има добър ефект за всички. Знаете, предполагам, че е добре да се линква не само към основния домейн, а и към различни вътрешни страници по определени ключови думи. Аз имам само 2 проекта, и този е втория. Не желая да я оспамвам и да я ползвам за лични цели. Забележките ви са правилни, но това е и моя отговор. Благодаря

       Коментар


       • #8
        За: Re: Тематична директория за статии

        Първоначално публикувано от activesrc View Post
        ПР0, 0 статии
        Вече е ПР3 и има само 1 статия. Но няма желаещи..

        Коментар


        • #9
         За: Тематична директория за статии

         Чак сега я виждам тази директория...
         Забелязвам обаче че тази тематичност май е насочена към тема здраве или подобни. Предполагам няма да има проблем с публикуването на статии от други тематики?

         Коментар


         • #10
          За: Тематична директория за статии

          Статиите се добавят от потребителите и те имат право да ги публикуват в някоя от предвидените категории по тяхна преценка. Това, че има потребители, които най-вече пишат на здравна тематика, не означава, че директорията е здравна. Тя е направена, за да събира и предоставя полезна и интересна информация откъм теми на жените и нещата, които ги интересуват най-вече. Може да добавяте различни статии по Ваш избор в категория, която е най-близка по смисъл от изброените. Запознайте се с Условията за публикуване и действайте!

          Коментар


          • #11
           Re: Тематична директория за статии

           супер, вече е в моето малко списъче

           поздравления

           Коментар


           • #12
            За: Тематична директория за статии

            Директорията ми харесва, обаче май има проблем с добавянето на снимка... след клика върху бутона за добавяне на снимка, отваря нов прозорец с индекса на сайта ти. Тоест снимка може да се добави само чрез линк

            Коментар


            • #13
             За: Тематична директория за статии

             При мен се получава, не знам дали е, защото съм се логнал като админ. Позволил съм по принцип качването на снимки от регистрирани потребители, но съм пояснил и следното: "Ако не може да се прикачи поради ограничения за качване, чрез формата за добавяне на статия, може да я вмъкнете в текста чрез бутона “Insert/edit image” и попълните полето “Image URL” с адреса до снимката в интернет." Но и да пропуснете прикачване на снимка, аз ще преценя дали да взема една от вашия сайт, за който сте писали статия, или от друг без авторски права, за да има статията завършен вид. Благодаря за интереса

             Коментар


             • #14
              За: Тематична директория за статии

              Вече имаме и следните подобрения:

              1. Фейсбук страница - facebook.com/RozovaDolina.Net
              2. Туйтър страница - twitter.com/PolezniteStatii
              3. Гугъл+ страница - plus.google.com/105615404346314094489/posts
              4. Мобилна версия - rozovadolina.net/?mobile (само за посетители) - Не съществува! Заменена с мобилна тема.
              5. Бутони за споделяне (в пълната версия, не съм ги добавял в мобилната) - ?? Вече има друга опция!
              6. Рейтинг - оценка на статиите - Не се използва, но има ефект... цъкате
              7. Леко наказание от Гугъл, заради това, че качих всички снимки на сървъра, а преди това бях ги качил на външни източници - tinypic и imageshack, и сега тъпия бот се чуди да ги показва ли в google images или не. Това не се отнася за самите статии - те си се класират нормално бих казал. (тази точка по-скоро е леко негативна, признавам си..) - Може би отмина.. мина доста време и качеството надделява!
              Последна редакция от TheCrazyBastard; 29-01-2016, 11:46 PM. Reason: Структурна промяна!

              Коментар


              • #15
               Над 600 публикувани статии като се стремя да заложа на качеството пред количеството. За почти 4 години онлайн доста оптимизатори се възползваха.
               Очаквам градивни критики...

               Коментар

               Изчакайте...
               X