SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Emagicus - браузър игра

bobonik

New member
Здравейте, от около година работя по играта. Всичко по играта (код и дизайн) е правено от мен, като изключим 1-2 нещица - дребни js гъзарийки, които ме домързя да напиша сам. Бих искал да дадете своето мнение за играта, няма значение дали ще е похвала или критика :)
Emagicus е нова браузър игра, която ви предлага битки в реално време, както с чудовища, така и с други потребители. Купувайте магии, тренирайте ги и ставайте по-силни. Търсете предмети от чудовища, или си направете сами с някои от професиите. Използвайте камъни и подобрявайте вашите предмети.
Героите се разделят на 3 раси - воин, стрелец и магьосник.
Играта е все още в бета и постоянно ще бъдат добавяни нови неща.
 
Като логика и алгоритъм въобще не я погледнах. Но като визия е ужасно депресарска. Хората които играят такива неща кълват на артуорка повече отколкото на функционалността. То реално всички такива са с 99% припокриваща се функционалност. Намери някой който да създаде правилната визия.
 
Да, дизайнът не е от най-добрите, но все още съм на 19 години и нямам кой знае какъв бюджет, за да си позволя нещо по-добро. Аз съм решил да ставам уеб програмист, а не дизайнер и това са ми възможностите.
 
Последно редактирано:

Горе