SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Туристическа социалка

Re: Туристическа социалка

Две нови екстри от социалната мрежа за туризъм:
1. Профила на потребителите има вече опция за добавяне на личен сайт със собствен анкор (пример: http://dir.pochivki.biz/user/ivoapostolov/). За да се индексира бързо Вашия профил (и линк), най-лесно е: да добавяте ново съдържание или коментари.
2. При желание от Ваша страна, може да се автоматизира процеса на постване в сайта. За целта трябва да ми изпратите RSS адрес и всички нови статии ще влизат в социалната мрежа автоматично при изпълнението на Cron Job.

За съжаление днес се появи и първия спам :)
 
Re: Туристическа социалка

Понеже забелязвам някакво размърдване напоследък и се появиха и нови хора, които постват (обичайните заподозрени си публикуват).
Та ако някой има интерес директно през RSS да му се импортват статии/оферти или каквото и да е, да пише ЛС.
 
Re: Туристическа социалка

След психологическата граница от 40,000 индексирани страници, индексирани Breadcrumbs + реални линкове + биващ трафик, ако някой има интерес да му добавя RSS-а да се приточва автоматично, да пише ЛС :)
Негатива от това, е че ползва Title + кратка част от текста 1:1
Позитива е, че анкора е Title на статията, а взетото съдържание е сравнително малко.
 

Горе