SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Промени в Google Places ?

cloxy

Super Moderator
Екип
Здравейте,

Искаме да Ви информираме, че Google Places вече не позволява повече от един упълномощен собственик за дадено фирмено местоположение. В профила Ви има една или повече малки обяви, за които установихме, че се дублират с други, вследствие на което част от предоставените от Вас данни вече няма да се показват на потребителите на Google.

За да получите още информация или да поискате достъп до другите обяви, моля, влезте в профила си в Google Places.

Поздрави,
Екипът на Google Places

Днес получих това и още не мога да разбера какво значи и да намеря причината за него.

Иначе в Google Places са ми се появили много повече листинги, включително такива, на които управлявам G+ страниците. Предполагам това е новия Dashboard или са правили някакви други промени ?
 
Накратко - Да, получил си новия дашборд.

Относно съобщението, по някакъв начин няколко акаунта са верфицирани и от други профили освен твоя, което води до конфликт в системата им (бъг е това). Най-често се получава при bulk листинги, пуснати през стария дашборд... Оправията е само с контакт към съпорта - те да кажат какво да направиш.

Професионален съвет - НЕ тръгвай да клеймваш пак листингите, да искаш права за тях и т.н. - Ще си навлечеш главоболия за 2 месеца напред. Остави на съпорта да те преведе през какъвто процес сметнат те за добре!
 

Горе