Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Давай Bing

Collapse
X
 • Филтър
 • Период
 • Показване на
Clear All
нови коментари

 • Давай Bing

  Знам, че на бг оптимизаторите тази търсачка не им е особено интересна, но аз си я следя. Гугъл наистина се нуждае от мощен конкурент. Най-накрая M$ насочиха усилия към търсачката и са на правилният път. Две от нещата, които направиха са по-добри от Гугъл към момента - търсененето на картинки и на видео. Новините също отиват по правилния път, но искат още работа. Go go Bing.
  Явно рамото от Ейпъл и Яху си казва своето. И успешната работа с Фейс и Туитър. Дано да доживея до релевантни резултати за по-малките пазари като България.
  Бииииинг и ние сме хора.

 • #2
  Re: Давай Bing

  При изображенията и аз имам наблюдения, че се справя по-добре. Изобщо много готино е направено как можеш да ги филтрираш и разглеждаш като галерия едно след друго.

  Има и някои стандартни заявки, при които Bing се справя по-добре. Примерно при търсене на "web based email software" в Google, първите 5 резултата не отговарят на търсенето изобщо. А иначе търсачката го подсказва. Bing ми връща комерсиални услуги, но поне са релевантни на това, което търся.

  Коментар


  • #3
   За: Давай Bing

   3 дни търсих в Nokia windows phone с bing. Най-накрая намерих как да сменя търсачката с Гугъл ... Ох

   Коментар


   • #4
    За: Давай Bing

    Първоначално публикувано от oggin View Post
    3 дни търсих в Nokia windows phone с bing. Най-накрая намерих как да сменя търсачката с Гугъл ... Ох
    Аз пък съм на мнение, че не се справя много добре особено при изображенията. Твърде много повтарящи снимки и доста често вади съвсем различни неща, от тези които търся. Често я ползвам, но единственото което повече ми допада е това, че когато реша да търся неща друго с едно скролване нагоре излиза сърчбара, а при гугъла трябва да скролвам като луд докато се предвижа до горната част на сайта.

    Коментар


    • #5
     За: Давай Bing

     Грешно използвах цитата и не открих от къде да си редактирам публикацията. Мнението ми беше адресирано към първите два поста в темата.

     Коментар

     Изчакайте...
     X