Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Yandex влиза в Турция, скоро Румъния и Полша

Collapse
X
 • Филтър
 • Период
 • Показване на
Clear All
нови коментари

 • Yandex влиза в Турция, скоро Румъния и Полша

  http://www.yandex.com.tr/

  http://roem.ru/2011/03/25/addednews20319/

  Интересно кой е взел yandex.bg

 • #2
  За: Yandex влиза в Турция, скоро Румъния и Полша

  От два дни имам рязък скок на посещенията от Yandex. Нормално съм имал две -три посещения на месец, а вчера са над 70. Блогът ми е в блогер и не съм правил нищо за това. Някой има ли представа, на какво може да се дължи?

  Коментар


  • #3
   Yandex става все по силна и мисля, че скоро ще вземе и силни позиции на балканите.

   Коментар


   • #4
    И аз смятам, че ще влязат да разбутат тукашния монопол Google, който с времето връща все-по неадекватни резултати.

    Коментар


    • #5
     Би било чудесно, ако една или повече други търсачки завоюват популярност в България, оптимизацията ще стане с по-малко изненади и няма да сме толкова зависими от безкрайните нови и нови и все по-неадекватни филтри на Гугъл.

     За жалост, Яндекс още не са въвели търсене на български език, т.е. в разширеното търсене не може да се посочи български. При това положение, търсенето на кирилица връща резултати от руски сайтове, което дава неадекватна картина. Надявам се това нещо да се промени скоро.

     Коментар


     • #6
      Първоначално публикувано от cloxy View Post
      И аз смятам, че ще влязат да разбутат тукашния монопол Google, който с времето връща все-по неадекватни резултати.
      За неадекватните резултати много съм съгласен, както и с Pamir, че е ебати шита с техните - реално - прищевки.
      Според http://gs.statcounter.com/#search_en...-201312-201412 няма особено мърдане ( докато по/в други страни по планетата, на които ми се налага да наблюдавам е доста по-раздвижено ! ), но това се дължи на доста фактори като потребителска психология, навици, какво ли още не...

      Дори ходът на Годзила да сложи Юху!, наместо жужъл по-скоро намира ответ от типа "как да си върнем жужъл в браузера", отколкото отклоняване на потребители къмто Юху!, което само потвърждава привързаността на хората към неща, към които са привикнали, свикнали и им е трудно да отвикнат, дори с времето да стават все по-зле.

      У нас имаше навремето, че и все още са там, някакви търсачки, но с нищо не показаха по-добро качество и предимство поне към българско съдържание, поправете ме ако греша.

      Иначе, ще дропна един линк, другаря Schmidt онзи ден се разписа при нас за пред-положенията им за жужъл, и написа ето това:
      Someone in a garage somewhere is gunning for us, and 2015 could be the year that they make their move. I know, because not long ago we were in that garage. And I know that the next Google will not do what Google does, just as Google did not do what AOL did.
      В превод, за незрящите ангилийзки, е нещо от типа, че очакват някой, в някой "гараж" в момента да им крои шапката, така както те навремето са я скроили на AOL...
      http://www.project-syndicate.org/com...chmidt-2015-01

      Коментар


      • #7

       Chhapaak story
       Chhapaak Hindi Movie 2019, Chhapaak Hindi Movie Songs,Deepika Padukone's Chhapaak Movie Trailer, Laxmi Agarwal Film, Chhapaak Release Date.

       Коментар

       Изчакайте...
       X