Току що си проверих сайтовете. Има голям пр ъпдейт
6 +1
5 +2
5 +3
1 -1
Това е при мен
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има Major PR Update
Collapse
Тази тема е затворена
X
X
-
Re: Има Major PR Update
bigger, и това какво точно доказва?
П.П. не съм аз с червеното.
Leave a comment:
-
Сори, не съм съгласен... имам blogspot блогове на повече от 2 седмици с абсолютно уникално съдържание и са си на N/A..
Leave a comment:
-
Първоначално публикувано от alex.atanasov View PostСпоред мен от N/A до 0 си е ежедневие и няма нищо общо с updates или индикация.
Разбира се това е моето скромно не-сео мнение на базата на лични проекти, които наблюдавам.
Leave a comment:
-
Първоначално публикувано от wood View PostНяколко сайта който един месец бяха на N/A днес са на PR0...но едва ли е имал сериозен ъпдейт...
Разбира се това е моето скромно не-сео мнение на базата на лични проекти, които наблюдавам.
Leave a comment:
-
Няколко сайта който един месец бяха на N/A днес са на PR0...но едва ли е имал сериозен ъпдейт...
Leave a comment:
-
Ъпдейта изглежда е засегнал сравнително малък брой сайтове.
До седмица трябва да има по-сериозен ъпдейт.
Leave a comment:
-
Забелязвате ли нещо странно по SERP-а и по PR тулбара тези дни? Според тула на Марто днес има малък (вероятно) ъпдейт. Наблюдения?
Leave a comment:
-
Първоначално публикувано от Syncro View PostЩе му минетова не пречи да си му се радвам
между другото, правя експеримент и към него съм насочил линк от друг сайт с ПР5, и това е единственият изходящ линк там. точно на първия ъпдейт, новият сайт получи ПР5, 10 дена след старта си...
Leave a comment:
-
wow, един домейн на 1 месец скочи от 0 на 5, ъпдейта ми хареса
Leave a comment:
Leave a comment: