SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Има Major PR Update

Статус
Not open for further replies.
Re: Има Major PR Update

Моя кирлив сайт, който го прави 11г. ми син и е на 3 месеца и той от 0 на 4. "Има нещо гнило в Дания".
 
Последно редактирано:
Re: Има Major PR Update

И аз неискам да бъда черноглед но след тези ПАНДИ и нови алгоритми на Гугъл... тези PR за нищо не стават , единствено за продажба на линкове. Мина онова време когато се гледаше на сайт с висок PR като на качествен сайт, и този сайт винаги беше в началото на търсачките. Сега с Пандите вече е пълно със сателитки и тем подобни в началото, а сайтове с PR 4-5-6 са на втора трета страница.
Но и аз благодаря на Гугъл за щедростта към сайтовете ми.
 
Re: Има Major PR Update

Еееее, най-накрая да намажа и аз. и то от първияъпдейт. От 1 на 4 е повече от добре си мисля аз.;)
 
Re: Има Major PR Update

Едно въпросче имам, сайт със бан получи PR2? Много интересно ми стана. Май този ъпдейт дост щедър ще да е бил. Друг мой сайт, от 0 на 3 и веднага съобщение:
Код:
Уважаеми собственико или уеб администраторе на http://xxxxx,
Установихме, че някои от страниците на сайта Ви може да използват методи, несъответстващи на Указанията на Google за уеб администратори.
По-точно, търсете потенциални изкуствени или неестествени връзки в сайта си, водещи към други сайтове, които може да имат за цел да манипулират PageRank. Например такива, добавени като част от схема за размяна на връзки, може да бъдат сметнати за прекалени.
Съветваме Ви да направите промени в сайта си, така че да отговаря на нашите указания за качество. След това, моля, изпратете сайта си за преразглеждане за резултатите от търсенето с Google.
Ако имате въпроси за това, как да разрешите този проблем, моля, посетете Помощния форум за уеб администратори за поддръжка.
Поздрави,
Екипът на Google за качество на търсенето
А имам само 3 неестествени линка в Блогрол-а. Заради щедростта, естествено веднага ги махнах :)
 
Re: Има Major PR Update

Някой нещо е сгафил в гугъл с тоя ъпдейт. Имам домейни, които са без съдържание и с 301 редирект към други сайтове и са вдигнали пейдж ранга с +1, +2, че има един с +3 даже.
 
Последно редактирано:
Re: Има Major PR Update

Според мен това прилича на Google dance....и скоро ще коригират нещата. Някой каза, че сайта му вече е PR7, което само потвърждава тази версия. Бързо пускайте в пазара обяви,за да продадете линковете, докато не са се променили нещата. :)
 
Re: Има Major PR Update

При англоезични сайтове някой може ли да сподели как са нещата?
 
Re: Има Major PR Update

При англоезични сайтове някой може ли да сподели как са нещата?

При българските имам на няколко покачване, при Английските нямам промяна. Но така става като ме мързи да пиша и ползвам само пренаписани статии.
 
Re: Има Major PR Update

ivok, google dance няма общо с ПР, а с "танцуващи" позиции.

Естествено, че няма. Но си мисля, че може и тук да се получи подобен ефект. :D Ти вярваш ли, че лесно се стига до PR7?;D
 
Re: Има Major PR Update

Сайт на няколко месеца, с редирект 301 е с ПР3... много интересни неща ми се случват.... сайт със над 200 уникални статии, без изходящи линкове - ПР2. От тук възниква въпроса, тула за проверка на ПР, не взима ли при проверка ранка на домейна към който е пренасочен проверявания? И в двата случая този който е пренасочен с 301 нози същия ПР като основния?
 
Последно редактирано:
Re: Има Major PR Update

При новите сайтове май най-много се усеща?
 
Статус
Not open for further replies.

Горе