SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

PR Ъпдейт

Re: PR Ъпдейт

Аз осетих сериозни размествания в СЕРП-а, което за мен е предвестник на PR ъпдейт. Надявам се да е в положителна посока :clap:
 
Re: PR Ъпдейт

Даже matt cutts не познава колкото mlazarov. Склонен съм да му се доверя отново и отново. :clap:
 
За: PR Ъпдейт

За: PR Ъпдейт

Ами за сега нищо по моите домейни, но дано наистина има ъпдейт
 
Re: PR Ъпдейт

Google Panda 3.2 Update Confirmed - вече седмица тече Панда 3.2, водят го вторият minor update на Панда 3. Засега само СЕРП-а е засегнат.
 
За: PR Ъпдейт

За: PR Ъпдейт

Това че тече ъпдейт не означава че е за ПР..може само в Серпа да има ъпдейт. При мен на всички сайтове има само разместване в Серпа...а сайтовете са над 20 за различни държави и тематика. Дано да има и скоро ъпдейт на ПР за да видя на какво съм постигнал или оплескал :)
 
За: PR Ъпдейт

За: PR Ъпдейт

Знам, че времето е по-широко понятие, когато става въпрос за ъпдейти - 5 дни по-късно по някои сайтове имам промени в положителен смисъл а по други нещата са, както си бяха.
Може и да е имало нещо ... ама аз съм го проспал ;)
 

Горе