Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да хванем SEO-то за дългата опашка (Long tail SEO)

Collapse
Това е важна тема.
X
X
 • Филтър
 • Период
 • Показване на
Clear All
нови коментари

 • #31
  За: Да хванем SEO-то за дългата опашка (Long tail SEO)

  Learning From Ex-Googlers: Shoes of Prey SEO | DEJAN SEO Как оптимизира сайт един ex-googler! И защо зоологическата градина няма как да му влияе. Интересно четиво.

  Коментар


  • #32
   За: Да хванем SEO-то за дългата опашка (Long tail SEO)

   Привет,

   Поздравления, изключително добър материал, много помага човек да си синхронизира собствените идеи по темата с колегите.

   Поздрави

   Коментар


   • #33
    За: Да хванем SEO-то за дългата опашка (Long tail SEO)

    Привет,

    Интересно, бях наказан, че трупам мнения във форума. Тъй като не разбрах от кого и как да се свържа с него, просто ще излея тук гнева си, пък то е ясно, че ще бъда баннат и разкаран.

    Не приятелю, който и да си. Просто в момента имам проблем с пингвина и наскоро попаднах на този форум и тъй като видях доста сериозни SEO-та, започнах да се ровя из него за интересни статии. Уви намерих доста.

    В един от постовете си споделих проблема ми и отговорих на няколко от предложенията. В следващия видях клиповете от конференция, в която имаше лекция на жена от Google, която каза няколко интересни неща за моя проблем и разбирасе ентосиазиран аз благодарих за този пост.

    След това попаднах на статия за long tail, в която научих много от човек който с дадените отговори на моя въпрос ме спечели и му благодарих.

    Сега замисляйки се, наистина изглежда като трупане на постове. Обаче аз не съм много известен SEO и не смятам, че мога да споделя на този етап нещо, което да помогне, за сега само черпя информация, но се оказва, че трябва да е безмълвно.

    До някъде оправдавам действията, но кога може да се разбере дали е с корисна цел или не. В момента се чуствам нагрубен, защото целта ми не е била да спамя.

    Поздрави
    Последна редакция от loscho; 06-10-2013, 10:19 AM.

    Коментар


    • #34
     Re: Да хванем SEO-то за дългата опашка (Long tail SEO)

     На мен само не ми харесват тези двете:
     Шантави анкор вариации - не е добре да слагаме линкове ей така да им се радва бита, по скоро ако трябва тогава да ги слагаме и какво е най-добре за потребителя.
     Беклинкове към всяка страница - добре но за всичко си има време. В момента има доста сайтове които нямат пингвински наказания, защото има линкове към вътрешни страници. По отношение на линковете вече и аз не знам какво да правя, но предпочитам без, от колкото със, а след 3 години постоянна работа един сайт може с 10 линка да изпревари друг с 1000. Аз искам тази тайна да разбера как става.

     Коментар


     • #35
      За: Да хванем SEO-то за дългата опашка (Long tail SEO)

      @hatre
      То ако става дума, аз вече изобщо не правя линк билдинг. Иначе идеята на съветите е да има разнообразие общо взето. А не само линкове към началната страница и само с ключови думи.

      Коментар


      • #36
       За: Re: Да хванем SEO-то за дългата опашка (Long tail SEO)

       Първоначално публикувано от hatre View Post
       а след 3 години постоянна работа един сайт може с 10 линка да изпревари друг с 1000. Аз искам тази тайна да разбера как става.
       Мислил съм по въпроса и съм стигнал до следния извод. Офпейдж Гугъл те ранжира да кажем някак си. След това започва да ти праща посетители, следи им поведението в сайта, следи съдържанието колко действия предизвиква и какви и на база това оценява стойност. Има хром, има аналитикс скрипт за целта. Така сайт с много по-силни външни връзки може да падне под сайт със слаби такива. Демек работата по външно SEО неминуемо трябва да е придружено със подходящото съдържание, което да задържи посетителя.

       Коментар

       Изчакайте...
       X