SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Backlinks checker - премахване на spammy links

rostislav

New member
Здравейте добри хора :)
Незнайно как, един от сайтовете ми се е сдобил с над 12K backlinks от над 300 ref.домейна :) Сами разбирате що за качество са тези линкове... Искам да ги премахна през disallow tool-а на google, но ми трябва списък с линковете. Имам следната молба към вас, ако може някой при предоставяне на домейна да ми върне списък с възможно повече линкове, или да ми кажете инструмент за безплатна проверка (какъвто не съм сигурен че има .. )

П.П - Разбирам, че ви моля за скъпа услуга, но тъй като сайта е под формата на блог.. нямам бюджет за зивършването на каквито и да е било дейсности :)
Благодаря предварително!

Поздрави!
 
Ползвай следните инструменти:
1. Search Console - отиди и дъмпи и двата бутона за линковете
2. WebMeUp - безплатен
3. Majestic - безплатен след верификация на домейна
4. Ahrefs - безплатен, но само за "пресни" линкове
5. OpenSiteExplorer - безплатен
6. OpenLinkProfiler- безплатен

Мисля че няколко колеги от форума имат платен Ahrefs който евентуално може да свърши по-добра работа също. Но никога не разчитай само на един инструмент.
 

Горе