SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Лесни линкове за всеки

Re: Лесни линкове за всеки

Ще върна една стара тема. Излиза че след година доста от сайтовете не работят и се получава обратния ефект на линкването.

Cloxy, какъв е този инструмент? Нещо от ограничената категория?
 
Последно редактирано:
Re: Лесни линкове за всеки

Cloxy може ли да направиш, така че след използване на "инструмента" списъка с готовите линкове да излиза най-долу, за да може да се копира лесно и да се пингва. Под "готови линкове" имам в предвид
Код:
http://www.alexa.com/siteinfo/cloxy.com
http://www.abouturls.com/domains/cloxy.com
и т.н.
 
Re: Лесни линкове за всеки

Правя едно инструментче, което да качва във всичките автоматично:

http://axeny.com/submit/

Тествал съм го преди месец-два, нуждаеше се от ъпдейт поне тогава когото го изпробвах - видях че има сайтове дето вече ги няма, други 1-2 не даваха никакъв линк.

cloxy, препоръчвам ти това:
Код:
www.seo-bg.eu/back-links-seo-tool

Не работи и е счупен тоя тул, но там има доста повече сайтове и сайтовете никак не са зле. Уебмастър туулс на гоогле няколко месеца слад като ги пуснах отчете около 80 от тях, така че със сигурност поне 80 от 120-те стават а тва си е жива аванта :D

П.С. Трябва да се отредактирате кода, и да си вземете линковете от него, за съжаление го нямам като списък :(
 
Последно редактирано:

Горе