SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Линк стратегия

yordanp

New member
Решил съм да набавя 50 обратни линка към сайт. Ще са от регистрации на различни места, в повечето случаи от каталози.
Дайте съвет със каква интензивност е добре да го направя, за да не изглежда подозрително от гугъл?
Възможно ли е 50 за един ден или по 10 линка за 5 дни?
Дали ще се усъмни гугъл, ако всеки ден се прибавят по еднакво количество линкове към определен сайт?
Дали е добре да разредя количеството или да прескачам дни?
 
Re: Линк стратегия

Най-добре е да го правиш възможно по-бавно. Ако каталозите са 50, аз бих ти препоръчал да ги минеш за около 20 дена, по около 2-3 сайта на ден. И е хубаво в същото време да получаваш други връзки, различни от директории, примерно от публикации. Така се получава диверсификация и заобикаляш пингвина. В противен случай, ако добавяш само едни и същи връзки, примерно само от директории или само от блогтроникс сайтове или само от букмарк сайтове рискуваш сайта ти да пропадне с около 10 позиции надолу (това е най-мекият вариант) или напълно да изчезне от серп.
 
Re: Линк стратегия

и за един ден да го направиш повечето сайтове са занемарени и одобрението се проточва от ден до месец, зависи от каталозите де но общо взето е така
 
Re: Линк стратегия

Най-правилния за мен начин е 1, максимум 2 линка на ден. Истината е, че търпението е ключово. Колкото по-бавно става, толкова по-добър е резултатът.
 

Горе