SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Благодаря предварително за отделеното време

didkap84

Member
Здравейте притежавам сайта за обяви Малки Обяви | Obyavi | Obqvi | Obiavi - Сайт за Безплатни обяви и имам следния проблем. Сайта е индексиран в Google но потребителите ми са доста малко. половината са от Google все още. Преди имаше по 300+ а сега едва скалъпвам 100 каде е проблема.
 
За: Благодаря предварително за отделеното време

За: Благодаря предварително за отделеното време

На първо четене в тайтъла на сайта ти :)
 
За: Благодаря предварително за отделеното време

За: Благодаря предварително за отделеното време

От сайта ти ми излезе поп-ъп реклама. Имаш многократно повтаряне на ключови думи в заглавие и мета тагове и кой знае още къде. Имаш с 3 k c линк във футъра. Това са само неща, които се виждат за 30 секунди разглеждане. Може да не е от нито едно от тях и да има и други проблеми! Не съм правил пълен анализ естествено, само хвърлих едно око. Може да имаш и дублирано съдържание примерно или може да е технически проблем, грешки разни по сървъра или да си блокираш бота и всякакви други неща. Да не говорим че може и да няма проблем, просто да си изгубил позиции. Виж и в google webmaster tools дали ти дава нещо грешки.
 

Горе