SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Подобряване на представянето ни в социалните мрежи

Vlkosti4

New member
В днешно време основен източник на трафик в Интернет са социалните мрежи. Не може да сте собственик на уеб сайт, който искате да бъде успешен и да нямате профили, и съответно групи в социалните мрежи.
Но създаването на група или страница в соц. мрежите е лесната част. А какво правим от там нататък? Целта на всеки собственик на група е съдържанието, постовете, снимките и т.н които публикува да достигнат колкото се може повече хора. Разбира се това става чрез създаване на фенове на групата, което е бавен и трудоемък, а понякога дори и скъп процес.
Поради тази причина, аз и моят екип създадохме сайт, с който се надяваме да помогнем на хора с подобни проблеми.

HubForLIkes е сайт където получавате истински харесвания, последователи и фенове на вашите групи в социалните мрежи и то напълно безплатно.
Тук може да получите:
  • Харесвания
  • Последователи
  • Споделяния
  • Гледания на видеото ви
  • Туийтвания
И много други, във всички големи социални мрежи, като:

- Facebook
- Google+
- Tweeter
- inkedIn
- Youtube
- Soundcloud
И още много други.

Единственото нещо, което трябва да направите, е просто да върнете жеста. Да дадете вашето харесване, глас, споделяне за страницата на някой друг. Така вие получавате точки, които точки пък давате за всяко харесване, което вие получавате. Така ви гарантираме, че всяко харесване е от истински хора, хора до които вашето съдържание достига, хора които се интересуват от вас, защото всеки избира какво да хареса и какво не.

Навявам се, съм ви от помощ. Хубав ден и успех!
 
Последно редактирано:
Един наистина много добър сайт. За момента е още нов, но когато се разпространи доста работа може да върши сам по себе си.
 
Social media platforms give huge organic traffic to a website. Social media is half the SEO of any site. Here you can get an instant result of website traffic engagement.
 

Горе