SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

SMM за сайт свързан с онлайн залагания ?

bobby2wagner

New member
Здравейте, колеги? От известно време се занимавам с оптимизация на сайт за залагания. Смятате ли, че SMM по някакъв начин би бил полезен за онлайн сайтове за залагания? До колкото знам FB ограничава reach-a на рекламни или обикновени постове за подобни бизнеси. Google+ и Twitter не са много атрактивни платформи особено за България, но мислите ли, че различни постове в тези социални мрежи биха дали положително отражение върху оптимизацията на даден уебсайт. До сега не сме имали никакви планове свързани със Social Media Marketing, но си мисля, че дори и директно да не можем да получаваме много трафик, то присъствие там и поставяне на линковете на сайта ни биха ни помогнали от SEO гледна точка, но доста от колегите ми смятат, че специално в този бранш няма смисъл. Някакви други идеи? Предварително благодаря на всеки, които се включи с мнение!
 
Здравей,
И ние от известено време започвахме работа по подобен проект, свързан с гемблинга, казината и залозите и установихме, че е много трудно да се използва целия дигитален маркетингов микс в него, защото има супер много рестрикции. В Google Ads е почти невъзможно да отговориш на изискванията, за да те одобрят, освен ако не си лицензирано казино и/или букмейкър в България. Във Facebook и Instagram Ads положението е много сходно както в Google Ads – огромни рестрикции и изисквания, за да пуснеш реклама, на която орязват почти целия рийч. За другите социални мрежи като Twitter, Pinterest и т.н. няма особен смисъл, когато целевата аудитория е България. За сега тестваме с тематични фейсбук групи и там резултатите са много добри, но трябва да намерите точните групи. Дори в момента това е един от основните канали за дигитален маркетинг, който работи ефективно, но не се знае до кога. Планирали сме скоро да тестваме и имейл маркетинг. Общо взето много ограничаваща е тази ниша от към начини за дигитален маркетинг
 
Здравей,
И ние от известено време започвахме работа по подобен проект, свързан с гемблинга, казината и залозите и установихме, че е много трудно да се използва целия дигитален маркетингов микс в него, защото има супер много рестрикции. В Google Ads е почти невъзможно да отговориш на изискванията, за да те одобрят, освен ако не си лицензирано ****** и/или букмейкър в България. Във Facebook и Instagram Ads положението е много сходно както в Google Ads – огромни рестрикции и изисквания, за да пуснеш реклама, на която орязват почти целия рийч. За другите социални мрежи като Twitter, Pinterest и т.н. няма особен смисъл, когато целевата аудитория е България. За сега тестваме с тематични фейсбук групи и там резултатите са много добри, но трябва да намерите точните групи. Дори в момента това е един от основните канали за дигитален маркетинг, който работи ефективно, но не се знае до кога. Планирали сме скоро да тестваме и имейл маркетинг. Общо взето много ограничаваща е тази ниша от към начини за дигитален маркетинг

Също така планираме да тестваме и български рекламни мрежи тип Adwise. Дали някой е тествал и може да даде препоръки за тяхната ефективност?
 
Social media marketing is a good way to promote your website or brand well. here you can get more traffic on your brand in a short time. This can increase the awareness of your brand.
 

Горе