Съобщение

Collapse
No announcement yet.

WP плъгин за коли

Collapse
X
 • Филтър
 • Период
 • Показване на
Clear All
нови коментари

 • wood
  започна тема WP плъгин за коли

  WP плъгин за коли

  Препоръчайте ми някой плъгин подобен на CarDemon. Пробвах и него но не ми позволява в сидебара да изкарва последните обяви. За това търся подобен плъгин който да показва в сидебара или на начална страница последните публикувани обяви.

 • pipetko
  replied
  Ето линкове на други теми: https://themeforest.net/item/motors-...theme/13987211

  http://themes.potenzaglobalsolutions...e=cardealer-wp

  Leave a comment:


 • pipetko
  replied
  Аз препоръчвам употребата на тема с плъгин, за да няма проблеми. Аз позлвах една много подходяща за един мерцедес клуб, не помня името, беше миналата година за това линк: http://www.mercedesbulgaria.com


  Репатрак , пътна помощ , ☎ +359 878 424 097 ROADSIDE ASSISTANCE , най-добри цени! Пътна помощ София, Репатрак София Репатриране на автомобили.

  Leave a comment:


 • ppbig
  replied
  Браво колега много полезно инфо
  Towing предлага денонощно пътна помощ за град София телефон: 0879203640 на цени от 30 лева за всякакви МПС, репатриране, вадене от канавки.

  Leave a comment:


 • hellstorm
  replied
  Ако все още не си намерил решение ти предлагам следното. Следват малко обяснения по темата :
  1) CarDemon не е много добро решение, понеже като му гледам кода мога да предрека, че след 200 300 500 обяви, сайта ти ще почне да генерира slow queries. В този смисъл WP Car Manager е малко по-доброто решение. Плъгина е безплатен. Това, което този плъгин прави е да създаде custom post type. По подобие на първия, той също няма widget за latest car, но пък няма проблем да направиш custom loop, който да ти изкара последните няколко обяви.
  2) Прилагането на този метод изисква малко пипане по темата и по-точно sidebar.php. Та значи инсталирай плъгина, добави 3-4 обяви и след това добави следното в sidebar.php:

  $queryObject = new WP_Query( 'post_type=wpcm_vehicle&posts_per_page=3' );
  // custom loop-а започва тук
  if ($queryObject->have_posts()) {
  ?>
  <ul>
  <?php
  while ($queryObject->have_posts()) {
  $queryObject->the_post();
  ?>

  <li><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
  <?php
  }
  ?>
  </ul>
  <div><a href="#">View More</a></div>
  <?php
  }
  ?>

  Внимавай за отварящите и затварящите PHP тагове, за да не счупиш сайта. Този код ще ти генерира списък от последните 3 поста в съотвения custom post type , който в този случай е wpcm_vehicle. Можеш да промениш цифрата на posts_per_page=3 на 4,5,6 ако искаш да изкараш повече обяви. Ако е необходимо мога да ти помога да доразвиеш кода и да изкараш картинкти или и други параметри.

  По-общо казано този метод може да се приложи и за CarDemon, но с уговорката ще в бъдеще ще имаш проблеми с хостинга ( особено ако е shared ).

  Leave a comment:

Изчакайте...
X