SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Как да сложа банер на главна страница?

tiberii

New member
Здравейте! Искам да сложа едни банери на първата ми страница.Но не мога да разбера кой файл да отворя.Ползвам google chrome и като се опитам да видя през функцията"проверка на елемента" пак не мога да разбера точно къде да сложа въпросният код.:( Ползвам wordpress моля ако някой има идея да помогне :/

Искам да сложа банери тук:

http://prikachi.com/images.php?images/800/7082800m.jpg

Кода който ми показва е това:
http://prikachi.com/images.php?images/799/7082799F.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/804/7082804X.jpg
 
Нещата не са така, както си ги представяш :). Ти гледаш готовия HTML код, но Wordpress темите си имат много php файловете, които го създават. По този начин не можеш да видиш файла. Трябва да отидеш в редактора на темата от админ панела и там примерно ако искаш да промениш нещо в страницата с постовете, отиваш в single.php, ако искаш в страницата с категориите, отиваш в category.php и т.н. Като в зависимост от темата, може и да трябва другаде да отидеш. Понякога правят така че да трябва да отидеш в разни файлове със функции. Но ако разбираш само то HTML и не разбираш от PHP, ще ти е малко трудно да направиш промените.
 
Благодаря ти Скубиду :) Пробвах се да питам автора на темата къде да пипам защото аз се мъчих с промени по въпросните файлове и само се омазваше кода .Но не можах да се регистрирам в форума им имат някакъв проблем.Дали няма да има някакъв плъгин за позициониране на банер в тема? Нещо като Ad-Menager плъгин или подобно но с опция за позициониране?
 

Горе