Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръка за хостинг

Collapse
X
 • Филтър
 • Период
 • Показване на
Clear All
нови коментари

 • Препоръка за хостинг

  Здравейте,

  Имам 2 лични non-profit сайта с изцяло български трафик от около 20-200 потребителя на ден. Сайтовете са на Wordpress и качвам полезни съвети и снимки.

  От 7-8 години използвам СуперХостинг на началния им план, но от няколко месеца те завишиха драстично цените си и премахнаха допълнителните домейни (add ons) на началния си план. Поради тази причина искам да премина на по-евтин хостинг защото разход от 150-200лв/година за хостинг е прекалено сериозен за мен отчитайки идеята на сайтовете.

  След кратко търсене намерих Jump.bg като евтин вариант, моля споделете ако сте ползвали. Зная, че SH са много по-добри, но нуждите не ми оправдават такъв разход. ICN са втория ми вариант, но те почти веднага след SH също завишиха цените си, въпреки това като гледам са по-евтини и минималния пакет който мога да взема за 2 сайта е 11лв/месец.

  Моля споделете ако имате и други предложения.

  Благодаря Ви!

  Усмихнат уикенд.


  Последна редакция от pres7o; 11-02-2017, 01:01 PM.

 • #2
  Аз обмислям да местя сайтовете си навън. Там услугата е много по-евтина и вече по-качествена. Тук хостингите прекалено вдигнаха цените, а и постоянно режат параметри и екстри.

  Коментар

  Изчакайте...
  X