SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Странно обаждане...

exP

New member
Преди няколко минути ме сабуди странно обаждане от този номер
+9999094687825953
докато се осазная за номера и те затвориха някои да има представа от къде може да е подобен номер.Преди два дни се регистрирах като affiliate в сайт за залагания може ли да е от там ? Но има и Български съпорт не би трябвало от там да звъннат.Някакви идеи за номерчето ? :)
 
Re: Странно обаждане...

Доста често срещана измама напоследък. Звъннят ти еднократно от подобен номер и затварят. Целта е да върнеш обаждането, при което те таксуват с някоя скромна сума. ;)

Може да съм параноик, но ако ме търси подобен номер, не вдигам и не връщам обаждане. Първо проверявам в нета, дали подобен номер не е пуснат в анти-скам форуми/сайтове.
 
Re: Странно обаждане...

аз не съм звънал явно за добре но докато осъзная като видях толкова девятки....
 
Re: Странно обаждане...

На мен преди време редовно ми клипваха от китайски номера. Предположих, че е някаква измама с импулсни телефони и не съм се занимавал повече.
 
Re: Странно обаждане...

Звъняли са ни и от Алжир, Финландия, Мавритания...

Не се вдига на такива номера - ако някой от чужбина ви търси спешно, ще ви намери. :)
 

Горе