SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Малко помощ за xhtml 1.0 strict

uni-web

Banned
Здравейте искам една едия помощ за правилното центриране на рекламите от google или етрагет за валиден xhtml 1.0 opitah da gi centriram s css ама се дъни ако са си от сайта няма проблеми всичко си е точно и се центрира правилно но когато лоадне реклама от google и единият път в центара вториаят в ляво някаква идея?
 
Re: Малко помощ за xhtml 1.0 strict

Слагаш кода на рекламата в един div таг. На този div му слагаш ширина и височина с CSS точно колкото са на рекламата. После го позиционираш отново с CSS както си искаш.
 
Re: Малко помощ за xhtml 1.0 strict

в допълнение към казаното от cloxy - след като div-а има широчина и височина, можеш да му зададеш margin: 0 auto; за автоматично центриране
 
Re: Малко помощ за xhtml 1.0 strict

Ами за височина не съм пробвал ама сега пробвх дадох му и правилна ширина и правилна височина и пак когато зарежда goole ads се дъни на моменти?
 

Горе