SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търся хора за разпространение на игра

MafiaBG

New member
Здравей,
идеята е следната сайта е http://mafiabg.eu като се регистрирате в играта получавате уникален линк за реферали, този линк можете да рекламирате.Когато даден потребиел се регистрира и играе, той се добавя към вашите реферари.Има 2 варианта за заплащане - вие да получавате 40% от стойността на смс, изпратен от клиент поканен от вас или по 1 лев на всеки 100 потребители, който вие сте поканили и играят активно.
Ако искате да участвате просто се регистрирате и горе в ляво ще видите "Линк за точки" там ще намерите линк-а ви за реферали.
Поздрави!

ПС: Рефералите се одубряват ръчно поради тази причина няма да ги видите в профила си преди да бъдат одубрени от администратор.
ПС 2: Всеки може да следи кои от поканените от него потребители са пратили смс. Те просто се оцветяват в зелено и стават "Restected Mobster" в играта.
 
Последно редактирано:
Re: Търся хора за разпространение на игра

Предполагам това не е сайт за лектори ? или се бърка? или вие можеби сте синдиката на учителите в БГ
Правописа не ми е приоритет и за това не се и мъча да пиша грамотно. Моята работа си я върша много добре ако бях редактор сигурно щях да се справя по добре и от вас.
Да на всеки 100. Все пак се плаща по два начина и няма безплатен обяд.
 
Re: Търся хора за разпространение на игра

Епа здраве да е като не са ме взели на сериозно. Като не са те други ще са дреме ми .. просто искам по бързо да се разпространи и не съм толко голям сметкаджия и за услугата разпространяване съм готов да дам част от печалбата ми .. тва е :)
Лека ви
 

Горе