SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

По едно мнение ако може

uni-web

Banned
Значи работя по един проект все още е в разработка просто искам да ви попитам за мнение какво му липсва какво не е наред и какво да се пооправи за момента обаче давам гаранция че работи перфектно с FF за другите не сум сменял css не ме бърка да го променя но все още не съм до там искам просто мнение за дизаина и горе доло като цяло според вас става въпрос за http://topremovals.uni-web.net/

Сайта в момента е на мой сървар но скоро ще се хостне на собствен си с собствен домейн приемам всякакви критики с цел подобряването му :)
 
Re: По едно мнение ако може

Здравей, ще ти дам само насоки за първите неща които ми се набиват на очи:
1. ховър ефекта на бутоните с лефт бордера пада с 2 пиксела надолу. Мисля, че ако сложиш cursor: pointer за бутоните ще изглежда по-добре, иначе сега е само върху линка.
2. Изображението на логото овърфлоувва, абсолютно позиционирания контейнер е с ширина 600px а изображението вътре в него с ширина 640px. Споменавам го само в случай, че се опиташ да го подкараш под други браузери, не толкова разбрани с overflow-а.

няма да коментирам нататък, тъй като си споменал, че ще се занимаваш допълнително с това.

Като дизайн макар да не съм дизайнер:
1. На места разцветката е адски тъмна и поне на моят монитор е доста мрачна, мисля, че по-светли цветове биха били по-удачни, но не съм дизайнер така, че си мълча.
2. Текста навсякъде е болднат, line-height-та ти препоръчвам да го направиш към 130% за стандартният текст, и да смениш основния фонт Ariel, на нещо различно. Верданка тахома, таймс ню роман дори.

Та това е от мен накратко. ;D
 
Последно редактирано:
Re: По едно мнение ако може

:) Благодаря ви много приятели много сте ми полезни предполагам знаете колко е трудно сам да правиш всичко много ше съм благодарен за всеки един съвет :)
 
Re: По едно мнение ако може

1. Твърде много време ми отне за да разбера за какво точно става дума (може би ако съм влязъл през гугъл това нямаше да е така?)
2. И на мен не ми допада цветовата гама
3. Отново ховер-а + линк на цялото поле (5-6 пъти цъкнах докато разбера кое точно е линка) във лявото меню
4. Същото важи и за горното меню
5. Дай малко падинг/маргин на параграфите, за да не са залепени до бордърите, и
освен това на мен лично повече ми харесва дълъг текст да е justify, а не left.
6. Цените в каква валута са? (мисля че мога да предположа, щом става дума за Лондон но все пак...)
7. Купи домейна който си написал, за да не те изпревари някой ;)
8. Заглавието на статиите малко трудно се чете (може би заради белият градиент и белия текст)
9. Логото със shadow-а седи като цопнато заради изрязания shadow отдолу.
10. Телефоните горе ми приличат на банер - игнорирах ги в началото, може би ако все пак това търсех щях да ги забележа.
11. Формата във ляво нещо не са наместени идеално input-ите, някак си странно изглеждат. Също там може би можеш да сложиш и две точки (Name:)
12. Не знам дали е умишлен ефект но белия бордър около статиите отгоре не е заоблен а е прекъснат.
 
Re: По едно мнение ако може

домейна top-removals е вече зает купих prof-removals.co.uk е лошо няма ще попроменя някои неща отностно менютата и другите забежки ще ги оправя мерси за подкрепата на всички :)
 

Горе