SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Съвети, идеи, .. пожелания?

combatsambo

New member
Приятели, привет.

В тази тема ще ПОМОЛЯ, защото така е прието и така е възпитано, за нещо, което няма да струва на никой нищо, но ще помогне на мен адски много.

Естествено никой не се е родил научен, точно заради това и е тази тема.
Няма да Ви карам да ми давате уроци или пък да ми пояснявате как да избутам даден сайт на топ позиции или нещо такова, не.

Приемете моята ситуация по следния начин: Имам гръб, който ми казва: Ето ти даден продукт ( готов ) с име в обществото, правещо пари от различни дейности. Прави пари от него. Да, то вече прави пари, но аз трябва да го развия по още начини, за да прави още пари по друг начин. Има възможност, огромна. Имам пълната свобода да правя каквото аз реша. Да режа глави, да назначавам, да поръчвам, да взимам и каквото и да било. Няма да казвам точно за какво става дума, а ще дам пример, защото малко ще се разводнят нещата иначе.

Примера: Имат сайт на фирма, чрез който се поръчва, разглежда и харесва дадено нещо. Нещо което прави пари. Има 3 такива сайта в цялата система, как може да ги навържа, така че да стане още по печелившо и те не както до сега - директна продажба на продукт от дадената фирма. Било то реклама ( имат доста посещения сайтовете, поне единия наистина доста за този бранш ), било то предлагане на други продукти, поднасяне на информация или новини, така че след време да се печели от нещо друго. Не съм толкова запознат, за това споделям това което ми е в главата.

Предварително благодаря на ВСЕКИ който дори прочете темата, а още повече на всеки, който отдели от времето си, за да напише мнение по въпроса. Ще се радвам да стане една хубава дискусия и разбира се накрая да има готов резултат. От мен огромна почерпка на края в някой ресторант - както 'господарите' казват - ОБЕЩАНО!

Поздрави,
от Банско ( няма начин, трябва да се почива )


*** в заглавието имах в предвид предложения, не пожелания.
 
Последно редактирано:
Re: Съвети, идеи, .. пожелания?

Еми ето почвам да изреждам идеи, които ми идват на ум.
  • блог към сайтовете или сайта, с публикации по темата обясняващи подробности за продукта или за неща свързани със дадената сфера
  • онлайн продажба на продукта
  • афилиейт програма с комисионна за партньорите
  • ppc реклама на онлайн магазина
  • форум за въпроси и обсъждания
  • задълбочено проучване на ключовите думи вързани с вашия продукт и оптимизация за тях
  • офлайн реклама от всякакъв тип - флаери, визитки, рекламни каленради, обяви във весници ...
 
Re: Съвети, идеи, .. пожелания?

Адски много ти благодаря за мнението, много ми хареса и има страхотни включвания. В общи линии наистина ще се пусне онлайн магазин в който ще се предлагат продукти, които са и другата част от бизнеса на фирмата, но явно ще се пускат и продукти или услуги, за които говоря в случая.

Един хубав структуриран онлайн магазин, хубава оптимизация, реклама в по-големите интернет сайтове, билбордове, флаери, визитки и т.н. и мисля, че ще стане?
 
Re: Съвети, идеи, .. пожелания?

Афилиейтските програми май излизат много далавера, понеже ако е изгодна, хем ти рекламират/продават продукта, хем може и да линкват към тебе.
 
Re: Съвети, идеи, .. пожелания?

Да, едно от нещата, което фактически се продава като услуга и след това се нуждае и от продукт се продава на доста голяма сума, но достъпна за хората, които ги интересува това и имат нужда от това, така че една афилейт програма ще дойде добре, тъй като има възможност за голям процент. Определено ще го направя и ще обява хубави условия както попринцип, така и малко по-добри за потребителите на този форум. Един вид партньорство с форума.
 
Re: Съвети, идеи, .. пожелания?

една афф. програма е екстра като модел особено ако не трябва да отделяш много време за да се обработи / достави стоката или услугата.
 
Re: Съвети, идеи, .. пожелания?

една афф. програма е екстра като модел особено ако не трябва да отделяш много време за да се обработи / достави стоката или услугата.

Определено. Само че е много важно продукта да е конкурентоспособен, за да вървят лесно нещата
 
Re: Съвети, идеи, .. пожелания?

А как седи въпроса с това, ако се пусне онлайн магазин, в който да се предлага и тези по-важни услуги, но вътре ще се предлагат и други продукти, които така или иначе се предлагат от фирмата? Повече продукти, по-добре ли е, или по-малко, по-добре?
 

Горе