SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Affilate - от начало до край.. ?

combatsambo

New member
Мисля, че има нужда от такава тема, за да послужи и образователно и информативно.
Интересно ми е на мен самият, а и съм сигурен, че не само на мен, как стъпка по стъпка седи въпроса с този вид бизнес.

От купуването на специфичен хостинг план, домейн име, избиране на система ( WP, JOOMLA! и т.н., оптимизация и т.н. и т.н.

Надявам се темата ми да не се разбере като - 'Направете ми сайт, дайте ми го, за да изкарвам пари'. Пускам я, защото всеки има какво да каже, който разбира малко или много. Нека да се получи едно добро четиво, дискусия и урок. Надявам се да срещна разбиране, а не отрицателно мнение.
Интересна ми е тази тематика, защото много хора не са запознати с нея, а в същото време е печеливша, ако се прави както трябва.

Вие сте, надявам се да стане приятна дискусия.
 
Re: Affilate - от начало до край.. ?

Хахаха, няма такава тема :) Форум във форума ли искаш да правиш?
 
Re: Affilate - от начало до край.. ?

Чудно ми е, дано си даваш сметка какво правиш. С това което си писал излиза, че се опитваш да вкараш всички теми и подтеми от форума в едно общо меше с подобно заглавие
 
Re: Affilate - от начало до край.. ?

Не, не искам това.
Афилейта е термин, който не може да обхваща само едно нещо, за това наистина си прав, че в един раздел на форума, не може да се разпростре такава тема, но определено може да се даде насока, че да знаеш къде и какво да питаш.
 
Re: Affilate - от начало до край.. ?

Това искам да ти кажа, учудващо е. Има противоречие в самата идея на заглавието и това което си писал като обхват на темата. Все едно аз да взема целия твой пост и да сменя САМО заглавието на "Сайт за футболни прогнози - от начало до край.. ?"

Няма как да се вкарат всички тези неща, съдържанието на целия форум, в една обща тема, само под един обединяващ критерий от вида на "Affiliate" или "Сайт за футболни прогнози"
 
Re: Affilate - от начало до край.. ?

Разбрах те, но имаме малко разминаване.
Нещото което си представях, докато пишех темата беше нещо от този сорт:

1. Купуваш домейн и хостинг
2. Подбираш добра и удобна за теб система, инсталираш я и еди какви плъгини ще са ти полезни, за еди какво си.
3. Пишеш уникални статии, субмитваш ги еди къде си и т.н.
4. Плащаш за рекламна кампания
5. и т.н. и т.н.

Нещо такова, а не за всяка една от подробностите да се изписват съчинения с адски дребни детайли и така да се губи смисъла от всеки един раздел на форума, който обхваща даден важен фактор за развитието на добър аффилейт сайт.
 
Re: Affilate - от начало до край.. ?

traki си е малко прав да ти кажа, но повторението е майка на знанието ;) Най-добре ще е, да се публикуват линкове, с най-важните теми от раздела в една тема и в няколко стъпки да се обясни основното, ако това ти е била първоначалната идея :)
 
Re: Affilate - от начало до край.. ?

В общи линий, това ми е идеята, за да има малко или много едно сигурно място, на което са нахвърлени нещата, за да може да се направи нещо правилно, преди всичко.
 
Re: Affilate - от начало до край.. ?

И на мен ми е интересно как стоят нещата,обаче аз искам да направя афилейт програма на готов сайт.
Някой може ли да ми даде примерна БГ афилейт програма да покажа на клиента,защото само с обяснения явно не става :)
 
Re: Affilate - от начало до край.. ?

Така.Защо ние, които искаме да знаем и знаем за афилиейта не можем да пишем спокойно тук в този подфорум?
Нали форума е за афилиейт програми.Какво лошо има, ако разработим една такава хубава тема.Нека.Афилиейта може да е елементарен отгоре, но отвътре не е.Хубаво е ако тук има всикчо за него - подробно.Ако някой му пречи тази тема, нека не участва в нея, но нека я има.Давам ви за пример един Warrior Forum.Нека тук си разкриваме разни тайни и тактики в помощ на всички.Ако някой е за - да поства.....
 

Горе