SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Червените точки

fozzy

New member
Ееееей писна ми от вас, бе! Преди влизах всеки ден тук, сега най-много 2 пъти седмично. Значи колкото и да ми е хубав деня, като вляза тук така се изнервям, че отивам в другата стая да бия по крушата :mad:

Бахти червените точки, бахти чудото. Каквото и да постнеш, БААААМ, разбрал, недоразбрал пуска някой червени точки.

Многооооо се нервя!!!

СТАРТИРАМ КАМПАНИЯ: КОЙТО СЛОЖИ ЧЕРВЕНА ТОЧКА Е ГЕЙ!!!
 
Re: Червените точки

Аз ще слагам червена точка, когато нещо е безмислено не само за мен, но и за всичко, но наистина не подкрепям простотията, която гони много хора тук.

Одеве пуснах тема, веднага червена точка, за нещо което аз питам как се случва, а някой написал - отдавна е това.

Комплексари и избутани от обществото хора са това.
 
Re: Червените точки

Хмм, не мога да се съглася много. Пиша относително активно във форума и влизам всеки ден по много пъти и имам само 1 червена точка, която си беше със право! Чат пат наистина съм виждал безсмислени червени точки и се стремя да ги компенсирам със зелена (и други така правят също). Повечето червени точки са за ужасен правопис, за спам или за ужасно формулиран въпрос. Все неща, които и мен ме дразнят :)
 
  • Like
Реакции: n00p
Re: Червените точки

Ооо не е така, повярвай ми. Не си обърнал внимание, загледай се малко.
 
Re: Червените точки

Ооо не е така, повярвай ми. Не си обърнал внимание, загледай се малко.

Ами дори и да си прав, не мисля че е проблем една две червени точки. А едва ли все така ще се случва че безсмислените ще идват при теб :). Ако пък се идват при теб, може и да има защо и да не са толкова безсмилени ;). А и трудно някой умишлено би те саботирал, понеже трябва да раздаде на 25 други (не съм сигурен за числото) преди пак да даде на теб.
 
Последно редактирано:
Re: Червените точки

Направих си труда да ти прегледам постовете. Получил си доста помощ по различни въпроси. Ясно е, че с репутацията някои злоупотребяват. Давай го по-полека с кампаниите.

За тази кампания от мене имаш червена точка. Не е това начина.
 
Re: Червените точки

Не, не, не пичове! Не ме разбрахте! Не говоря изобщо за мен. Говоря за теми като тази: http://www.webmasterbg.org/showthread.php?t=8543

Как става това с Гугъл? БУУУУМ червена точка, на която пише, че било от миналата година.

Моите червени точки са си заслужени и не ми е проблема в тях. Дразня се на такива анонимни комплексари.
 
Re: Червените точки

Но пък хората са му сложили зелени да компенсират :D
Иначе съм съгласен, тези там са ненужни. Но какво да се прави ...
А твоята кампания е с леки наченки на дискриминация :D
 
Re: Червените точки

Абе, добре си е системата за репутация. Дори някой да ти лепне незаслужено червено, в повечето случаи ти го компенсират със зелено ;) Както е и при теб. Така че спокойно.

Именно тази система поддържа реда във форума и той не е като другите, които не искам да коментирам. Факт е, че влизам и пиша редовно само тук.
 
Re: Червените точки

Ок, съгласих се, че трябва да я има, НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се показва кой какво дава ;)

П.С.: И пак да спомена, че не говоря за мен, а общо.
 
Re: Червените точки

Ако точките не са анонимни, предполагам няма да има такъв проблем.
Естествено, защото мизераблите ще трябва да застанат зад думите си, нещо което за един мизерабъл не е лесно. ;)

Никога не съм давал анонимна или червена точка на когото и да било, не смятам и да давам.

Системата трябва да поощтрява наистина полезните потребители,
а не да се оставя в ръцете на някой вчерашен пиклъо нямащ самоуважението да застане зад думите си да плюе без каквато и да било аргументация когото и да било.

И преди съм писал по въпроса,
но като цяло ми омръзна да си хабя пръстите и просто гледам като цъкнат на някой червена точка за глупости да цъкна зелена и да оправя положението.

Нещо което в никакъв случай не би трябвало да бъде така, но както и да е.
 
Re: Червените точки

В интерес на истината, тук точки се раздават за щяло и нещяло. Случва се твоето мнение да не е изгодно на някой и хоп точка. За съжаление, именно това ме възпира да си изказвам мнението и опита, колкото и нищожен да е той тук, и ме кара да го правя на друго място.
За вас не знам, но ми е писнало от анонимни алкохолици ... опа, грешка, анономни професионалисти, които да лепят точици за всяко мнение, което е различно от тяхното.
Репутация е създадена именно за това, знам, но не разбирам какво минусова точка би трябвало да носи нещо от сорта на "а ходи се ебеш", "това е от миналага година", " кво ти пука бе, карай си работата" и т.н.
Хубаво е да се показва в самата тема, кой, каква репутация е получил, но е и хубаво да се показва кой я е поставил, щото сещате се - тъкмо направих 50ти пост, което означава, че мога да давам червени точки, както и зелени (преди това бяха сивички - vbulletin принцип). Та мисълта ми е самата тежест на тези точици. В момента дори да поставя червена точка на Виктор над мен (макар, че съм от части съгласен с мнението му) - то си е червена точка, но си е различно, ако един потребител си е изградил авторитет и прякора му влияе роля.
Репутацията е създадена да се отсеят проблемите потребители, от хората които помагат/имат възможност да помагат.
Just my 2 cents in the thread
 
Последно редактирано:
Re: Червените точки

Преди ми дремеше, сега вече, не. Писнало ми е от дребни тарикатлъци, лъгали са ме във форума, банван съм за обоснован коментар в пазара, гледал съм как хора не са банвани за необосновани коментари. Който както предпочита, така да си ги ползва тези репутации, явни или не явни, подписани или не. Когато слагам зелени в повечето случаи се подписвам, когато слагам червени (случва се рядко), гледам да е обосновано, но предпочитам да не се подписвам, точно заради отрицателния елемент с който се възприемат.
 
Последно редактирано:
Re: Червените точки

Защо се връзвате толкова на червените ? Докачливост ли, какво ? Виждате, че когато е несправедливо, винаги се компенсира със зелени.
Ако и репутацията е с имена - ще започнат едни дълги, БЕЗПОЛЕЗНИ и никому непотребни каскади от постове, между 2-3 потребители ... на тема кой е по-по-най, не че сега ги няма, но са много малко, което прави темите стегнати и полезни ... това не е селски мегдан, където да излиза някой "неанонимен" щото е ... Бай Петко и да вика аз съм Бай Петко, моите овце са по-хубави от на Бай Ганчо и да почва скандала - ясно е че понякога се злоупотребява с червените точки, но не толкова много.
Хайде давайте сега червени ... че нямам, да разбера какво е и да видим може да мина на ваша страна ... :cool:
 
Re: Червените точки

С тези точки пишещите във форума започват да действат като политици... Гледат какво се харесва на масите и се стараят да се придържат в тези рамки като не смеят да кажат нещо по-правилно.

Например политиците много добре знаят, че много от законите не трябва да ги има изобщо, обаче си траят, защото иначе избирателите ще ги накажат като не гласуват за тях.

Вместо да разясняват какви са предимствата на дадена политика и да се опитват да ограмотят хората те гледат общественото мнение и се нагаждат съобразно него. А мнозинството хора изобщо не разбира от икономика и гласува за привържениците на идиотски социалистически идеи.
 
Re: Червените точки

Защо се връзвате толкова на червените ? Докачливост ли, какво ?

Току що гледях някаква обява че се търси някои да направи едни събмитвания но плашането ще е след свършената работа.Човекът подал обявата беше с червена точка.Това определено те кара да се замислиш с какъв човек ще си имаш работа и вече имаше отговор че искат половината плащане предварително.
 
  • Like
Реакции: trax
Re: Червените точки

Ако децата в форума бяха садии на футболен мач на терена немаше да остане играч.

Колега, на теб ти липсва 4-ти клас. Стига мрънкал, че всички ти лепят червени точки. :eek:
 
  • Like
Реакции: trax
Re: Червените точки

Колега, на теб ти липсва 4-ти клас. Стига мрънкал, че всички ти лепят червени точки. :eek:

Имат лепят пич. А на мен кво ми липсва и какво не това е друг въпрос.

Нищо против никой, но има хора кои си пишат и на шлиокавица и пак нема червени точки а че некой объркал нещо веднага, не че ми пука де както казах за мен това са детски истории аз влизам тук за да си сверявам часовника и ако има нещо ново да го видя (благодаря за което на хората в форума).
 
Последно редактирано:

Горе