SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Авторски права

Re: Авторски права

Здравейте отново,

Тъй като аз започнах темата, е редно да информирам и как са се развили нещата. Днес поставих линк към източника на пренаписаните статии (5 на брой) и върнах отговор, че за напред няма да заимствам по никакъв начин информация от сайтове на тази медийна група и в отговор получих благодарствен имейл, в учтива форма, в който ми благодаряха за разбирането и ми пожелаха успех за напред. Върнах и аз подобен отговор и всичко точно!

Понякога най-добрият отговор е най-очевиден, макар реално да продължавам за себе си да не смятам 100% пренаписан текст за плагиатство (макар и да пречупвам нещата само през SEO гледната точка, което не е напълно коректно), но не видях причина да продължавам спора за 5 статии. Както и да е, живи и здрави :)

Та така с този казус, благодаря на всички включили се в темата, надявам се да е била интересна и поне малко полезна и за вас. За мен определено беше!

Поздрави!
 

Горе