SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Концерта на AC/DC

Re: Концерта на AC/DC

За мое много голямо съжаление аз не ходих. Е, тъкмо го преживявам някак си въртейки клипове и mp3-ки. Сигурно е било много готино
 
Re: Концерта на AC/DC

И аз не успях да ида, но и не беше запланувано да ходя де :) Някак още ми държи влага от последният път когато реших да ходя на Скорпионс и случайно концерта така и не се проведе, но пък гледах някой фотоси на мой познати които са ходили - яко е било!
 
Re: Концерта на AC/DC

И аз го пропуснах... Беше невероятно, нали?


Ще се реванширам на SOFIA ROCKS SONISPHERE... Някой ще ходи ли?
Ние сме FRONT OF STAGE и за двата дни. Дано да не вали.
 
Re: Концерта на AC/DC

Само аз ли не съм доволен от звука?
Бях на почти същото място от което гледах Мадона и звука сега беше отвратителен. Липса на ниски, премодулирани високи, явно чуващо се ехо ...
Иначе шоуто беше невероятно ...
 
Re: Концерта на AC/DC

ted, не можеш да сръвняваш мадона с ейсидиси, .. просто самия тип музика е друг, високите са други, ниските също. Аз бях най-отпред и искам да ти кажа, че около мен също имаше хора които разбират доста от музика и озвучаването и - нямаше такива изказвания като твоите.
 

Горе