SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Медии, които търсят редактори

combatsambo

New member
Първо приятна работна седмица, приятели!

Тази моя тема е породена от това, че има няма 20 минути от началото на работния ден се записах с моя позната, която беше поредния човек, който се оказа с проблем в работата. Тоест, или няма такава или е с намалена заплата. Вече не знам какво да им казвам на тези хора, а ми е неприатно да го чувам, защото всеки търси най-доброто за себе си, а те като не могат..

Та ми хрумна една идея, след като те не влизат по такива форуми като този и не знаят дори за него предполагам, аз да им помогна по някакъв начин. Поне с насока, пък те да се оправят след това. Може да е от полза и на други хора от форума със същият проблем.

Знаете ли медии, които си търсят редактори, хора които да им пишат статии за разумни пари.
Преди време човек от друг форум ми драсна едно съобщение дали съм искал да пиша за вестник СЕГА, защото плащали добре и т.н. Не се свързах с тях, тъй като нямах интерес от това да пиша за някой, въпреки че обичам да пиша.
Та ако някой се сети и знае за такива медии или сайтове - нека да сподели, би било полезно на доста хора предполагам.

Поздрави, приятели!
 
Re: Медии, които търсят редактори

Имаш жесток правопис! А за писането се иска правопис...

За редактирането - още повече!!!
 
Re: Медии, които търсят редактори

Имаш жесток правопис! А за писането се иска правопис...

За редактирането - още повече!!!

OFFTOPIC: ще предложиш ли медия, или ще търсиш грешките на combatsambo? Ако имаш такава медия, пробвай няколко негови статии и тогава го критикувай.... пак се отплеснахме в безмислени спорове.
 
Re: Медии, които търсят редактори

Не критикувам безпринципно.

Предлагам такава работа, но не и на хора, които не владеят българския език. Всяка седмица получавам по 2-3 CV-та и като видя кандидати, които не могат да си напишат името, не им отговарям изобщо. В случая отговорих, за което се извинявам. Може би изглежда като заяждане... Но се дразня! Ако така ще пише, по-добре да не пише!

И за да не е всичко съвсем напразно, ще ви открехна, че в "Седмичен Труд" има недостиг на работна ръка и може да се пробвате там. Парите не са много, но и работата не е много за хора, които работят бързо (и все пак умеят да пишат)!
 

Горе