SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Аутосъбмитер за социални мрежи

traki

Оптимист ReMember
Имам нужда от аутосъбмитер за социални мрежи. Предварително задавам 2-3 варианта за заглавие, описание и ключови думи на желания адрес и с едно натискане да се публикува в около 10 тина мрежи, в които имам акаунт. Някой да ме насочи?
 
Re: Аутосъбмитер за социални мрежи

На какъв език? за български има само едно, което съм пробвал и знам, че работи -iSOCBOX, но не е чак толкова автоматизирано, за англ вариантите са доста повече bookmarkingdemon (точка) com е най-доброто според мен
 
Re: Аутосъбмитер за социални мрежи

За английски ми трябва ама то не би и трябвало да прави разлика. Мерси за предложението, доста възможности има и тези които търся също ги има, но то е за сериозно букмаркване. На мен ми трябва буквално за 10-тина социалки, за моите си проекти само. Ако може и да е по-евтинко :)
 
Re: Аутосъбмитер за социални мрежи

dream, че ще свърши, ще свърши ама и той е на тази цена като bookmarkingdemon. Ако плащам на някой по 5 цента на добавяне, за година напред пак няма да съм му дал 150$ :) Ще се разровя да намеря нещо по-обикновено
 
Re: Аутосъбмитер за социални мрежи

А някой ползвал ли е Аутосъбмитер за директории. Засега всичко на ръка правя, но предполагам че има и някоя програма за ауто, търсих из нета и пробвах две но все не ми вдъхват доверие.
 

Горе