SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Проблем с Wordpress!

TiGeR83

New member
Здравейте колеги! Имам нужда от помощ и ще се радвам, ако някой знае как да реша един проблем с Wordpress. Отначало си бях сложила версия 3.0, но тъй като тя е само на английски реших да се върна към новата версия на български, а именно 2.9.2. Проблема ми е, че след като го направих и опитам да вляза в сайта ми изписва "Изглежда че вече сте инсталирали Wordpress. За да го преинсталирате, моля първо изтрийте старите таблици от базата от данни." Тоест мога да влизам в админ панела, но не и да виждам сайта. Ако някой знае как да оправя този проблем ще се радвам да ми даде съвет :)
 
Re: Проблем с Wordpress!

Благодаря за помощта, но пак не става. Изписва ми "Вече имате най-новата версия на структурата на базата от данни." И пак мога да влизам само в админ панела, но не и в сайта си :(
 
Re: Проблем с Wordpress!

добре - не става ли да направиш една нова база данни или да изпразниш старата от таблици и да си инсталираш 2.9 на чисто ?

също - за WP3 може да позлваш езиковите файлове от WP2.9 , просто има много редове, които не са преведени... но чак пък да е фатално?
 
Re: Проблем с Wordpress!

Може и да е ползвала някакъв инсталатор на софтуер от хостинга, макар че в такъв случай би било странно да и сложи 3.0 те обиковено са назад с материала :)
 
Re: Проблем с Wordpress!

Благодаря на колегите за съветите! Успях да оправя проблема :D
 
Re: Проблем с Wordpress!

е да беше написал как, да не пита и друг после.
Ама
 

Горе