SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам и правя facebook страници

combatsambo

New member
Продавам:
  • Фейсбуук страница, която за няма и два пълни дни има над 7000 почитатели в която се развиват много дискусии, коментари и харесвания.
  • Фейсбуук страница, която има над 9000 почитатели, на месец е някъде, всеки ден влизат около 30-50 нови почитатели, тематиката е обща - отново има дискусии и коментари.
  • Фейсбуук страница, която в момента има над 16 000 почитатели, темата и е красота - женска и всякакъв тип красота. Доста приятна страница, която буди голям интеерес когато се пусне снимка, клип или линк. Може да се използва както по-горните две за общи теми, не само за красота. Пробвано и работи.
  • и последната Фейсбуук страница, която разполага с 11 000 почитатели, темата и е като на първите две, тоест може да я използвате пускане на линк за нещо, което би било интересно на много хора, или друго, каквото прецените.

Предлагам:
  • Линкове във всяка една от горните страници., разбира се ако все още никой не е купил дадена страница. Ако някоя от тях бъде закупена, то линк в нея няма да бъде възможен, освен ако не се договорите с новия собственик. Определено този род линкове са доста популярни, тъй като за минути сайта ви бива посещаван многократно, от вас зависи дали ще се хареса и дали трафика ще бъде таргетиран ( зависи от това какво публикувате като линк ).
  • Направа на фейсбуук страница, което включва тематично заглавие на страницата, тематична снимка, или много снимки, попълване на информация, но най-важното - популизацията - гарантирам хиляди почитатели за много кратко време. От вас зависи дали искате да се възползвате.

Цени няма да обявявам, защото е доста относително, който има интерес, нека да ми пише на ЛС, ще му отговоря възможно най-кратко (почти постоянно съм онлайн). Пускам обявата само тук, никакви други форуми.

Поздрави!
 
Re: Продавам и правя facebook страници

Само да ви споделя нещо, нали така се прави ако си доволен от някой, а аз съм доволен :)

Поръчах си услуга при човека, отговори ми веднага, даде ми цена, и даже намали в последствие. Платих, и веднага осъществихме сделката..нямаше увъртания, той самия не се притеснява че ще го измамят, което е знак че той не би го направил :) Затова му платих, и след това получих това за което се бяхме разбрали.

+ от мен
 
Re: Продавам и правя facebook страници

и аз да споделя мнението си за услугата на колегата:
сделката я направихме за час в рамките на 4-5 съобщения. И на мен ми направи промоция със доста сериозен процент отстъпка от цената. Доволен съм от услугата, ще пуша какъв резултат съм постигнал с новопривлечени потребители в страницата ми.

Ако някой се чуди дали да поръчва му препоръчвам да побърза че не се знае колегата до кога ще прави такива 'зверски' промоции в цената :)
 
Re: Продавам и правя facebook страници

Аз съм си поръчвал от него линкове в една страница, а на скоро купих една друга от него. Доволен съм и бачкаме добре с него.

P.S. Колеги, не обяснявайте колко отстъпки ви прави човек, каквото сте се разбрали си е между вас, защото така подбивате цената на пича и всеки ще гледа да се пазари на макс като поръчва :) (Това важи по принцип за всяка сделка), и всъщност вместо услуга му правите мечешка такава :)
 
Re: Продавам и правя facebook страници

Привет, приятели.

Благодаря на вас 3-мата за хубавите думи, надявам се и други да се убедят в това което казвате.

Има ръст в посетителите на страниците, а те са.

Фейсбуук страница, която за няма и два пълни дни има над 7000 почитатели в която се развиват много дискусии, коментари и харесвания.
- 9100

Фейсбуук страница, която има над 9000 почитатели, на месец е някъде, всеки ден влизат около 30-50 нови почитатели, тематиката е обща - отново има дискусии и коментари.
- 11000

Фейсбуук страница, която в момента има над 16 000 почитатели, темата и е красота - женска и всякакъв тип красота. Доста приятна страница, която буди голям интеерес когато се пусне снимка, клип или линк. Може да се използва както по-горните две за общи теми, не само за красота. Пробвано и работи.
- 16 500

и последната Фейсбуук страница, която разполага с 11 000 почитатели, темата и е като на първите две, тоест може да я използвате пускане на линк за нещо, което би било интересно на много хора, или друго, каквото прецените.
- 11100

Като искам да вметна, че не съм пипал нищо по страниците, за да може евентуално новият им купувач да слага линкове по негово желание, а не да се получава - днес един тъп линкове, утре друг тип, което би било досадно за почитателите. Когато се добавят ежедневно статии, линкове и т.н., неща които са интересни на хората, покачването на почитателите става много по-голямо.

Поздрави
 
Re: Продавам и правя facebook страници

Лека промоциика на няколко от страниците:

Фейсбуук страница с над 16 000 почитатели - давам я с 50 процента намалена цена!!

Фейсбуук страница с над 9 000 почитатели - давам я с 40 процента намалена цена !!

Пишете на ЛС, тъй като наистина има интерес и то не малък, а са хубави страници.

Поздрави!
 
Re: Продавам и правя facebook страници

И още една лека промоциика, докато си вървят тези които ги има в момента.

*Ваш линк в 4-5 страници, като броя на почитателите надминава 50 000 на цената на линк в една страница.

Ако искате статия в която да има ваши линкове или да имате ревю на ваш продукт или сайт или каквото и да било, то има възможност да се пусне статия с уникален текст в сайт с ПР 3, над 100 посетители, като се пусне се пуска и в фейсбуук страниците, а тогава посещенията и съответно изгледите над вашата статия стават ужасно големи. Цена няма да пиша, защото варират леко, заради самата тематика на дадения линк и статия.
 
Re: Продавам и правя facebook страници

Една фейсбуук страница продадена, ако човека се окаже сериозен, тъй като остави капаро. Така че смятам, че най-удачно е да спомена тук, за да е по-сигурен, че няма да отиде при друг. Така е най-правилно.

Поздрави!
 
Re: Продавам и правя facebook страници

Привет, приятели!

Всички страници, които останаха са с доста повече почитатели, а цените са същите.

Пишете, струва си. Не един се убеди в това :)

Поздрави!

*впрочем - преди малко пуснах една статия на човек от форума в 3 от фейсбуук страниците ми с над 30 000 почитатели - резултата от брояча е: за 8 минути - 139 посетители на статията (сайта) в плюс към тези, които си има самият сайт по default.
 
Последно редактирано:
Re: Продавам и правя facebook страници

* Пакет от линкове в произволна страница, която вие решите - 9 линка = 50 лева.

Възползвайте се, няма да сгрешите.
 
Re: Продавам и правя facebook страници

Страниците вече добиват още по-голяма популярност, а ефекта от посещенията от фейсбуук в повечето случаи е доста добър! Възползвайте се!
 

Горе