SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Предполагаем проблем с AdSense

hrr

New member
Здравейте на всички
Имам сайт http://www.funstruction.net който е на 2 езика - български и английски. Трафика ми е около 70% от БГ и 30% от чужбина основно англоговорящи страни (сащ, великобритания, австралия), но и от цял свят. Пускам публикации по разни социални мрежи както наши така и чужди от които получавам приличен трафик.
Та проблема ми е следния: На практика всички кликове по Адсенса ми са от БГ а от чужбина няма нищо. Според мен това не е възможно и има някакъв проблем. Ето днес имам 1500 посещения от чужбина и нито един клик. Това е абсурд. Има ли някой идея от какво може да идва проблема. Имам чувството че Гугъл им пуска в чужбина само тъпите си социални реклами и затова е така. Забелязал съм и по доста сериозни щатски сайтове като се отварят от тук пуска само социалните си реклами.
 
Re: Предполагаем проблем с AdSense

пич има готини снимки евала само направи да могат да се споделят във facebook и ще трупаш повече трафик
 
Re: Предполагаем проблем с AdSense

Ако влезеш вътре на самата публикация може да споделяш във Фейсбук и Свежо.
 
Re: Предполагаем проблем с AdSense

Добре де със или без текст все пак би трябвало да има някакви реклами които да се показват на тези посетители и дори и 1% да кликат това ще ми покаже че все пак работи нормално. Но от няколко хиляди посещения нула клика ми е много хикс работата.
 
Re: Предполагаем проблем с AdSense

значи не ми трябва да влизам в самата публикация след като се вижда цялата снимка извън нея :) и стигнах 10 страница и не се сетих да влеза да видя пуликацията :)
 
Re: Предполагаем проблем с AdSense

По-принцип потребителите от социални мрежи са най-лошите кликачи (ако не ги прелъжеш по някакъв начин :) ) а и като са само снимки всеки влиза само за да види снимката, така фокусът е в нея а не в рекламите ....
 
Re: Предполагаем проблем с AdSense

Абе сигурно е така Иво, но нито един клик от няколко хиляди посещения? Може и в мен да е грешката може и да не е. Нали ви казвам какво съм забелязал лично аз - примерно сайта FAILBLOG.ORG който е на позиция около 1300!!! в Алекса и реализира милиони посещения много често, когато го посещавам ми излизат само социални реклами от Гугъл. Според мен те въобще не са толкова тъпи, че да са направили някоя грешка с Адсенс на сайта си.
 

Горе