SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търси се сайт/домейн за хотели в България

BATTERY

New member
Търсят се оферти за домейни или малки сайтове на тема хотели в България. Домейните е добре да имат или до скоро да са имали сайт на тях на темата независимо колко развит. Предимство е ако сайта който съществува/ е съществувал на домейна е имал страници за населени места.

За повече информация или ако е останало нещо неясно пишете в темата.
 
Re: Търси се сайт/домейн за хотели в България

Мога да ти предложа домейн hoteli.co, нов е и не е имало нищо на него, но пък името е яко :)
 
Re: Търси се сайт/домейн за хотели в България

Какъв е бюджета Ви за домейн, и за сайт за хотели? Имаме подходяща оферта за вас. Писахме Ви на лични.
 
Последно редактирано:
Re: Търси се сайт/домейн за хотели в България

Здравей/те,

Относно запитването за хотелски домейн:

Bulgarian - Hotels точка ком се продава в Седо за 429 EUR, а продавачът е ДомКолект, дъщерна на Седо. Не вярвам да сте пропуснали това обстоятелство, така че следва да се заключи, че се търси нещо по-евтино.

Аз притежавам BulgarianHotels точка нет. В един по-ранен пост тук му търсих 1600 лв. Имайки пред вид, че не кой да е, а именно ДомКолект оценява Bulgarian - Hotels точка ком на 429 EUR, отчитам, че съм се поизхвърлил в преценката си за цената на домейна що се касае за цена, която е готов да заплати евентуален краен, сериозен потребител с идеи, поглед и възможност да развие съответния проект.

Отчитам обаче и факта, че навсякъде, освен в Германия, се предпочитат домейни без тире, което би говорило в полза на Bulgarianhotels точка нет. За съжаление областта (TLD), а именно ".NET", според мен, връща нещата в изходно положение, но все пак мисля, че BulgarianHotels точка NET е изключитлно качествен, описателен, не засягащ ничии запазени права домейн, който с право можа да бъде окачествен И като "brandable". Изброеното до тук е дотатъчна причина, за мен, да коригирам желаната цена на 400 EUR.

В случай, че представлява интерес - лично съощение, доп. договорки и ПейПал.

Ако обаче и тази цена е прекалено висока, има и не толкова лоши алтернативи:

bulgarian-hotels точка org
bulgarianhotels точка eu
bulgarianhotels точка info

... за по 200 марки или ревю с линк + футър линк към "сайт" на туристическа, но не хотелска тематика.

Поздрави и успех на сичкити тука!!!

P.S.
Изхождам от моето убеждение, че това е най-подходящoто име, но не ангажирам НИКОГО, напротив, отворен съм за конструктивни мнения и дори критика.
 
Re: Търси се сайт/домейн за хотели в България

продавам bulgariantravel.org...сайта на България, рекламиращ туризма е bulgariatravel.org. Всеки сам може да си прецени каква полза ще му донесе ;)
 

Горе