SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

500 Internal Server Error

Re: 500 Internal Server Error

Чудото за Apache, предполагам е mod_security, но ако е от него само в логовете на хоста може да се провери. Наистина единствените сайтове, които да точат чуждо съдържание, които съм виждал са или вързани към RSS-а на спорни/новинарски медии или към FaceBook и Twitter . Но при загуба на връзка с ресурса източник, наистина сайтовете почват да се държат неадекватно - както преди няколко седмици имаше проблем с Face Book и wordpress-овете тлачеха вечно.
 
Re: 500 Internal Server Error

При кликания тук:
http://www.agro-consultant.net/novini.html ,
http://www.agro-consultant.net/zemedelie.html ,
http://www.agro-consultant.net/zhivotnovadstvo.html

дава Internal Server Error.

Интересното е, че грешката се появява в определени дни и в различно часово време. Сега проверих и няма Internal Server Error, но след известно време може да има и след като се появи, колкото и да рефрешвам, няма промяна. Проблемът е само при тези менюта, както и понякога в подменютата.

Функцията GZIP е включена. Когато линковете по-горе дават Internal Server Error, на менютата - агроборса, обяви за работа и каталог всичко е наред и няма никаква грешка.

Пуснах и System - Cache и ще видя дали ще се намали честотата на появяване, а дай боже да изчезне грешката - Internal Server Error.
 

Горе