SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Transparent overlay

rnd

New member
Здравейте. Търся един код, мисля, че е CSS или JS... ще се опитам да обясня какво прави. Когато отваряте страницата с този код в нея, "над" всички елементи се появява transparent overlay (потребителя нищо не подозира,за него си е web страница) и където и да кликне върху страницата се отваря popup с предварително зададен линк. Когато потребителя се върне в оригиналната страница, transparent overlay вече го няма, защото е имало клик и вече може да серазглежда спокойно страницата. Такъв код търся, но незнам как точно да го формулирам в google, ако някой се сеща за какво говоря,нека сподели. Благодаря предварително.
 
Re: Transparent overlay

къв е проблема да вземеш 1х1 прозрачен ГИФ и да го разпънеш на 100% надясно и надолу и после да го сложиш в отделен ДИВ с абсолютни координати?
 
Re: Transparent overlay

webmoney, просто не му е това задачката на човека. няма нищо общо с прозрачния разпънат гиф.
 

Горе